Director restaurant

Director RESTAURANT

Cod COR: 141111

Tip curs: autorizat, perfectionare

Atestare: certificat de absolvire eliberat de MMFPS si MECT si certificat de competente

Tematica: Managementul activitatii de productie culinara si de servire; Management financiar; Managementul resurselor umane;

Managementul calitatii; Marketing

 

Durata: 200 ore

Program de desfasurare: de luni pana joi, orele 16:30 – 20:30

Conditii minime de participare:  invatamant liceal, cu bacalaureat

Costul cursului:

  • 700 lei, persoane fizice
  • 800 lei persoane juridice; membrii CCI Prahova beneficiaza de un discount in functie de nivelul cotizatiei
  • Taxa examen 50 lei (TVA inclus)

Mod de plata: integral, inainte de inceperea cursului

Platile se fac in lei, la sediul CCI sau in contul RO46RNCB0205044858750001, deschis la BCR Ploiesti

Locatia:  partea teoretica la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova, str. Cuza Voda, nr.8, partea practica la agenti economici (hoteluri).