Catalogul cuprinde – pe langa o  valoroasa baza de date (nume firma, adresa, telefon, fax, e-mail, numar de inregistrare la Registrul Comertului, Cod Unic de Inregistrare, pozitie in clasament),  ale celor mai performante si mai serioase firme prahovene – si o prezentare in sinteza a profilului economico-social a judetului Prahova, precum si  o prezentare a serviciilor CCI Prahova.

Topul evidentiaza primele 10 firme clasate pentru fiecare grupa principala de activitate (Cercetare-Dezvoltare – High Tech, Industrie, Constructii, Agricultura – Silvicultura – Piscicultura,, Comert , Servicii, Turism), domeniu de activitate si clasa de marime a firmelor,  in ordinea punctajului obtinut prin prelucrarea a cinci indicatori - cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului curent, eficienta utilizarii resurselor umane, eficienta utilizarii capitalului angajat - pe baza unei metodologii aprobate si aplicate la nivel national.

Tarif furnizare Catalog Top 2017:

200 Ron (TVA inclus) - pentru varianta tiparita + CD

120 Ron (TVA inclus) – pentru varianta electronica - CD

Pentru achizitionarea catalogului TOP 2017, se va trimite comanda scrisa,  la fax: 0244 - 512. 552, sau e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

La solicitarea firmelor, putem furniza si diplôme si cataloage de top din anii precedenti.

Cei interesati de obtinerea insemnelor Topului Firmelor Prahovene 2017 (diplome, distinctii, trofee), dar si din anii precedenti, sunt invitati sa se adreseze la: Directia Promovare, Comunicare, PR,

Persoane de contact:  dna. Alexandra Petre, Director si Dna. Carmen Bako, Consilier, tel : 0244 – 516666, int.114 ; 0244 – 596.344 ; 0741 231250