Camera de Comert si Industrie Prahova o organizat vineri, 3 noiembrie 2017, la Grand Ballroom - Sky Center, cea de-a XXIV-a editie a Galei TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE.

Evenimentul a reprezentat sarbatoarea comunitatii de afaceri prahovene in care au fost  premiate cele mai performante firme, clasificate dupa domenii, subdomenii de activitate si clase de marime.

Gala TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2017  a reunit cca. 500 participanti – reprezentanti ai companiilor laureate in TOP 10, invitati din mediul diplomatic, din administratia centrala si locala, din mediul bancar si din mass-media. In calitate de invitati speciali, au onorat cu prezenta acest eveniment E.S. Dl. Ivo Josipovic – Presedintele Croatiei intre 2010 – 2015 si E.S. Dl. Emil Constantinescu – Presedintele Romaniei intre 1996 – 2000.

Din partea Corpului Diplomatic acreditat la Bucuresti au participat ambasadori, insarcinati cu afaceri, consilieri economici si comerciali din 35 tari.

Intre  invitatii de marca prezenti la eveniment s-au numarat: Dl. Dragos Gabriel Zisopol, Deputat – Presedinte al Comunitatii Elene din Romania, care, in calitate de Chestor al Camerei Deputatilor a transmis un mesaj din partea Parlamentului Romaniei, Dna. Rodica Paraschiv – Deputat, Dl. Bogdan Toader, Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Dna. Madalina Lupea – Prefectul Judetului Prahova, Dl. Adrian Florin Dobre – Primarul Municipiului Ploiesti. Alaturi de acestia, au mai participat reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Externe si Ministerului Energiei, precum si ai partenerilor institutionali ai CCI Prahova : Prorectorul UPG Ploiesti – Dl. Mihai Minescu, Presedintele Camerei de Comert Marea Britanie – Romania – Dl. Charlie Crocker,  Presedintele Confindustria Romania – Filiala Prahova - Dl. Alfredo Tisocco, Presedintele Asociatiei Circolo Imprenditori Italiani in Romania – Dl. Gaetano Vernarelli,  Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD) – Dl. Murat Demiray, Presedintele Patronatului IMM Prahova – Dl. Florin Duma, conducerea CECCAR – Filiala Prahova, conducatori ai institutiilor deconcentrate prahovene, precum Directia Administratiei Finantelor Publice, Directia Regionala a Finantelor Publice, Oficiul Registrului Comertului, Inspectoratul Teritorial de Munca, Biroul Vamal Interior Prahova, Protectia Consumatorilor Prahova, Colegiul Juristilor Prahova.

Firmele laureate prezente la eveniment – fac parte dintre cele 2 749 firme clasate in TOP 10, din cele 5 690 care au indeplinit conditiile de includere in TOP.In Topul National se regasesc 404 firme prahovene (dintr-un total de 12 377 din toate judetele), dintre care 52 se situeaza pe locul 1.

In cadrul Galei TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2017, firmele laureate au primit diplome pentru clasarea in Top 10, dar si trofee pentru Responsabilitatea Sociala a Intreprinderii (30 firme laureate) si pentru performanta feminina in afaceri – “Trofeul Femeia de Afaceri” (27 antreprenoare si manageri generali de firme).

Cu ocazia celebrarii a 160 ani de traditie petroliera prahoveana, CCI Prahova a decernat in cadrul Galei Topul Firmelor Prahovene 2017, firmelor prahovene din domeniul petrolier si domeniile conexe, dar si partenerilor institutionali, o placheta aniversara.

Ceremonia de decernare a diplomelor si trofeelor s-a impletit cu un program artistic realizat in colaborare cu  Teatrul “Toma Caragiu” Ploiesti si Filarmonica “Paul Constantinescu”, dar si cu un dineu de gala.

Parteneri şi sponsori 

   

 

 

 

  Parteneri media

PRAHOVA BUSINESS TRUSTUL DE PRESA MIXMONTAN

 Mulţumim PARTENERILOR şi SPONSORILOR pentru încredere şi suport, pentru colaborarea lor excelentă în organizarea evenimentului.

In seara zilei de 28 octombrie 2016, in atmosfera distinsa de la Grand Ballroom – Sky Center, Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat cea de-a  XXIII-a editie a Galei Topului Firmelor Prahovene.

La acest eveniment de amploare, asteptat cu interes  de reprezentantii firmelor prahovene, cat si de cei ai intregii comunitati de afaceri locale au participat peste 450 persoane – firme laureate si invitati. Invitatii care au onorat cu prezenta  lor performantele meritorii ale firmelor laureate au fost : membrii ai corpului diplomatic  - ambasadori, insarcinati cu afaceri si consilieri economici reprezentand 20 ambasade straine prezente in Romania,  Secretarul General al Camerei Deputatilor, Dl. Dragos Gabriel Zisopol, Consilierul personal al Dlui. Costin Borc - Viceprim – Ministrul Romaniei, Prefectul Judetului Prahova – Dl. Daniel Grigoras Stefan, Presedintele Consiliului Judetean Prahova – Dl. Bogdan Toader, Primarul Municipiului Ploiesti – Dl. Adrian Dobre, Presedintii Camerelor de Comert si Industrie din Judetele Dambovita si Teleorman, parteneri si colaboratori institutionali de la UPG Ploiesti, Oficiul Registrului Comertului Prahova, Directia Judeteana a Finantelor Publice Prahova, CECCAR – Filiala Prahova, Confindustria Romania, Invest Romania, Asociatia Oamenilor de Afaceri Italieni din Romania – ACIIR. De asemenea, la eveniment a mai fost prezenta o numeroasa delegatie de oameni de afaceri chinezi din Provincia Liaoning, delegatie  condusa de Viceguvernatorul Provinciei  - Dl. Bing Zhingang.

In deschiderea Galei de Premiere, alaturi de cuvantul de bun-venit al Presedintelui Camerei de Comert si Industrie Prahova – Dl. Aurelian Gogulescu au fost transmise organizatorilor si participantilor la acest eveniment doua importante mesaje  - cel al Presedintelui Camerei Deputatilor, Dl. Florin Iordache, mesaj transmis prin Secretarul General al Camerei Deputatilor, Dl. Dragos Zisopol si mesajul Viceprim-Ministrului Romaniei – Dl. Costin Borc.

Performerii economiei prahovene, au fost evidentiati pe 6 domenii de activitate (Cercetare – Dezvoltare – High Tech, Industrie,  Agricultura – Silvicultura - Piscicultura,  Constructii, Servicii si Comert-Turism) si 5 grupe de marime (microintreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii, mari si foarte mari). Pe langa diplomele reprezentand pozitia ocupata de fiecare firma in top, au mai fost decernate trofeul “Responsabilitatea Sociala a Intreprinderii », trofeul “Femeia de Afaceri” si cateva trofee speciale – “Angajatorul Anului” si “Membrul de Onoare al CCI Prahova”. De asemenea, amfitrionul evenimentului, Presedintele Camerei de Comert si Industruie Prahova – Dl. Aurelian Gogulescu i-a inmanat o  distinctie de onoare Vice-Guvernatorului Provinciei Liaoning.

Programul serii a fost intregit de un dineu de gala si de un program artistic variat - care a cuprins momente muzicale si coregrafice .

Evenimentul a fost sustinut cu ajutorul suportului valoros al sponsorilor si partenerilor CCI Prahova – companii importante, nume de referinta pentru economia prahoveana si nationala – Alexandrion Grup Romania, Coral Impex, Cramele Halewood, Kraftanlagen Romania, Afiliu Trans, Alinso Group, Baupartner Construct, Baulelemente, Bergenbier, Cameron Romania, Confind, Clarion, Esperandza Com Impex, Gral Medical Center, JCR Christof Romania, Lido Garbea, Modpack System, Oltina Impex Prodcom, Oztasar, Pajo Holding, Pecef Tehnica, Stenota, Tymbark Maspex Romania, Yazaki Romania.

Partenerii media ai evenimentului au fost Prahova Business, Trustul de presa Mix Montan, Ziarul Telegrama si Ziarul Ploiestii.

Parteneri şi sponsori

  Ploiesti West Park  
   
     
                                                       

Parteneri media

PRAHOVA BUSINESS TRUSTUL DE PRESA MIXMONTAN

Mulţumim PARTENERILOR şi SPONSORILOR pentru încredere şi suport, pentru colaborarea lor excelentă în organizarea evenimentului.

 

Parteneri şi sponsori 

Akcenta Bes
  Conpet  
Coral Esperandza Faxmedia
Hydac Incaf Kraftanlagen
Lukoil Modpack Romconvert
Telegrama   Yazaki

 Parteneri media

  TRUSTUL DE PRESA MIXMONTAN
 

 Mulţumim PARTENERILOR şi SPONSORILOR pentru încredere şi suport, pentru colaborarea lor excelentă în organizarea evenimentului.

Date sintetice TOP 2013 :

  • 1975 – firme se situeaza pe primele 10 locuri in TOP
  • 981 – firme se situeaza pe primele 3 locuri in TOP
  • 447 – firme se situeaza pe locul 1 in TOP 

Diplome, distinctii si trofee decernate in cadrul Galei « Topul Firmelor Prahovene » 2013

  • Diplome de TOP pentru primele 10 firme, la fiecare domeniu / grupa de activitate corespunzator codului CAEN de 3 cifre si clasa de marime.
  • Distinctia de Onoare  - acordata firmelor clasate 5 ani, consecutiv, pe primele 3 locuri in TOP – 76 companii laureate
  • Distinctia de Merit pentru Export – acordata firmelor cu activitate de export produse si servicii  - 99 companii laureate
  • Trofeul « 10 Ani de Excelenta in Afaceri «   acordat firmelor clasate 10 ani, consecutiv, pe primele 3 locuri in TOP  -  29 companii laureate
  • Trofeul «Femeia de Afaceri» acordat Doamnelor avand pozitia de actionar sau manager general si reprezentand firmele care se situeaza pe primele 3 locuri in Top  - 23 trofee acordate

Trofee nou introduse, cu ocazia editiei a XX-a a Topului :

  • Trofeul Responsabilitatii Sociale a Companiilor – acordat firmelor care au implementat cu succes conceptul responsabilitatii sociale pentru o dezvoltare durabila (punctarea si evaluarea s-a facut in baza unui formular completat de firme).
  • Trofeul de Merit « 20 ANI » acordat partenerilor si colaboratorilor institutionali ai CCI Prahova, dar si companiilor care au sustinut si sustin activitatea CCIPrahova.

Cu ocazia Topului Firmelor Prahovene 2013 a fost realizat  Catalogul Top 2013, o lucrare tiparita si in format electronic, o excelenta baza de date cu toate cele 1975 firme aflate in TOP10, dar si cu informatii la zi despre economia judetului Prahova. 

Revista „Dynamic Business” – editia festiva, editata de CCI Prahova a aparut, de asemenea, cu aceasta ocazie.

Elita comunitatii prahovene de afaceri a fost sarbatorita vineri, 30 octombrie in cadrul Galei TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2015, organizata de Camera de Comert si Industrie Prahova  si gazduita de Grand Ballroom - Sky Center.

Evenimentul, care a reunit circa 450  persoane a fost – prin inaltul nivel de reprezentare al personalitatilor prezente, dar si prin programul pregatit de organizatori, o gala de mare anvergura si stralucire.

La cea de-a 22-a editie a Topului Firmelor Prahovene , alaturi de reprezentantii celor mai performante firme prahovene, au participat  invitati de marca - ministri, secretari de stat, numerosi membri ai Corpului Diplomatic, reprezentanti ai sistemului cameral romanesc, autoritati ale administratiei publice locale, institutii deconcentrate, reprezentanti ai mediului bancar, ai mass-media, alti colaboratori si parteneri ai CCI Prahova.

Firmele laureate cu primit diplome pentru clasarea in Top 10, dar si distinctii si trofee pentru clasarea in Top pe primele 3 locuri - 5 ani, respectiv 10 ani consecutiv, preocupari privind responsabilitatea sociala corporatista, performanta antreprenoriala feminina.

Pentru ca anul 2015 are o semnificatie speciala pentru organizatia camerala prahoveana – implinirea a 150 ani de la infiintare si 25 ani de existenta si activitate moderna - firmele clasate 20 ani in Topul Firmelor Prahovene au primit un trofeu special - in premiera – Trofeul 20 ANI – Perseverenta in Excelenta. Astfel, 17 firme au fost laureate ale acestui trofeu.

Programul Galei Topul Firmelor Prahovene  2015 a cuprins - alaturi de ceremonia de decernare de diplome, distinctii si trofee si cateva momente speciale – lansarea lucrarii “Interviuri alese”, semnata de Dl. Nicolae Mares – diplomat si scriitor, lucrare care cuprinde si 2 interviuri cu Presedintele CCI Prahova – Dl. Aurelian Gogulescu. Un alt moment special a fost lansarea in premiera, la nivel national a autoturismului BMW seria 7, moment realizat in colaborare cu firma Proleasing Motors – dealer BMW, Mini si Ford si totodata, laureat la Gala Topul Firmelor Prahovene 2015. Clubul de Golf Lac de Verde  de la Breaza a fost, de asemenea, prezent cu un moment special in cadrul Galei – o tombola prin care s-au desemnat castigatorii a 3 pachete de servicii oferite de echipa Lac de Verde.

Programul serii a fost intregit de un dineu de gala si de un program artistic variat si deosebit de apreciat de participanti.

Organizarea acestui eveniment de amploare a fost posibila cu suportul oferit de sponsorii si partenerii Camerei de Comert si Industrei Prahova – Afiliu Trans, Alexandrion Romania, Altimate, Apa Talea, Baupartner Group, Bergenbier, Cameron Romania, Carmistin, Confind, Delice International, Domeniile Viticole Tohani, Lido Girbea, Kraftanlagen Romania, Modpack System, Oltina, Oztasar, Pajo Holding, Tymbark Maspex Romania, Yazaki Romania. Parteneri media ai evenimentului: Grupul de presa Mix Montan si portalul Prahova Business.