Politica de calitate

Camera de Comert si Industrie Prahova este o organizatie neguvernamentala, de utilitate publica, autonoma, avand drept scop promovarea economiei prahovene pe plan intern si extern si sprijinirea comunitatii de afaceri locale in raporturile cu autoritatile din tara si organismele specializate din strainatate.

Camera de Comert si Industrie Prahova este principalul promotor al dezvoltarii economice locale prin cultivarea permanenta a parteneriatului public privat.

Camera de Comert si Industrie Prahova este purtatorul de cuvant si aparatorul intereselor firmelor membre si a intregii comunitati de afaceri.

Obiectivele strategice ale politicii referitoare la calitate sunt orientate pe urmatoarele directii:

Camera de Comert si Industrie Prahova isi considera clientii parteneri si actioneaza in sensul antrenarii acestora in consolidarea notiunii, imaginii, pozitiei si rolulul Camerelor de Comert si Industrie de lider de opinie al mediului de afaceri in dialogul cu organisme guvernamentale si Administratia Publica locala si centrala.

Camera de Comert si Industrie Prahova actioneaza in sensul stabilirii unui echilibru intre realizarea de servicii la un inalt nivel calitativ si nevoia de finantare, care are ca sursa principala mediul de afaceri, astfel incat sa fie atins scopul propus prin implementarea sistemului de management al calitatii prin satisfacerea cerintelor si imbunatatirea continua a eficacitatii acestui sistem.

Camera de Comert si Industrie Prahova, considera personalul angajat principala resursa si interfata cu clientii parteneri si se asigura de ridicarea nivelului de pregatire, de cresterea gradului de satisfactie, cerintelor si asteptarilor motivatorii ale acestuia, creeand si mentinand in organizatie o atmosfera corespunzatoare dezvoltarii personale si profesionale, care sa conduca la atingerea unor cote de performanta dintre cele mai ridicate.

Camera de Comert si Industrie Prahova se preocupa de asigurarea resurselor financiare si umane necesare functionarii durabile si dezvoltarii activitatilor proprii.

Managementul Camerei de Comert si Industrie Prahova se angajeaza sa intreprinda actiuni de imbunatatire continua a organizarii si executiei activitatilor necesare cresterii satisfactiei clientilor, angajatilor si partenerilor.