BUCATAR

 

Cod N.C.: 5122.2.1

Tip curs: autorizat, calificare

Atestare: certificat de calificare eliberat de MMFPS si MECT si certificat de competente

Obiective exprimate in competente profesionale, tematica (conform standard ocupational / standard de pregatire profesionala): Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca; Asigurarea conditiilor igienico-sanitare; Organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii sectiei; Prevenirea poluarii mediului; Intocmirea documentelor specifice; Pregatirea antreurilor calde si reci; Pregatirea fripturilor; Pregatirea gustarilor calde si reci; Pregatirea mancarurilor din carne; Pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase; Pregatirea preparatelor lichide; Prepararea dulciurilor (deserturilor); Prepararea fondurilor glace; Prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare; Realizarea actiunilor de supervizare si control; Realizarea aluaturilor de baza; Realizarea salatelor; Realizarea sosurilor.

Durata: 720 ore

Program de desfasurare: de luni pana joi, orele 16:30 – 20:30

Conditii minime de participare:  invatamant obligatoriu

Costul cursului:

  • 600 lei, persoane fizice
  • 700 lei persoane juridice; membrii CCI Prahova beneficiaza de un discount in functie de nivelul cotizatiei

Mod de plata: integral, inainte de inceperea cursului

Platile se fac in lei, la sediul CCI sau in contul RO46RNCB0205044858750001, deschis la BCR Ploiesti

Locatia:  partea teoretica la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova, str. Cuza Voda, nr.8, partea practica la agenti economici (restaurante).