Forumul Investitional International “Investitii si oportunitati de colaborare” Municipiul Balti, 7 iunie 2017

Camera de Comert si Industrie Prahova, partener in cadrul proiectului EEN – Enterprise Europe Network are deosebita placere sa va anunte ca pe data de 7 iunie 2017, în municipiul Bălţi  din Republica Moldova va avea loc Forumul Investițional Internațional "Investiții și oportunități de colaborare", organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, cu suportul Guvernului Republicii Moldova, Primăriei municipiului Bălţi, consiliilor raionale din nordul ţării şi proiectului European Enterprise Network

Anexat: Invitatia si Propunerea de program

Seminar - “Fisa de Post si Evaluarea Personalului”

Perioada: 30.05. – 31.05.2017

Informatii suplimentare:  Scrisoare de invitatie

Curs - “Adaptarea vanzarii in stilul clientului”

Perioada: 08.06.2017

Informatii suplimentare:  Scrisoare de invitatie

Oportunitate intalnire firme franceze participante la misiunea economica "AUTOMOBILE" Pitesti

Camera de Comert si Industrie Prahova, prin Centrul Enterprise Europe Network, va invita sa participati la actiunile derulate cu ocazia primirii Misiunii Economice „AUTOMOBILE” organizata in perioada 30.05-01.06.2017 la Pitesti, de catre Camera de Comert si Industrie din regiunea Lorraine in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din regiunile Bourgogne si Champagne–Ardenne, Camera de Comert si Industrie Grand Est și ARIA din Germania.

Evenimentul se adreseaza organizatiilor care activeaza in domeniile:

- Producatori de echipamente industriale/ Dezvoltatori afaceri/ Modelare 3D / Design, cercetare-dezvoltare/Testare si analiza/ Monitorizarea si controlul productiei/ Mecanica de precizie/ Echipamente control,roboti/ Instrumente de productie si intretinere / Automatizare/ Mentenanta industiala / Materiale avansate/ Obiecte Smart / Procese de curatare/ Servicii / Vanzare si distributie /Piese de schimb,parbrize/ Transformare vehicule (medicale,politie,handicap…)

Atat firmele franceze, germane care fac parte din delegatia straina cat si firmele romanesti inscrise pot sa participe la toate momentele cuprinse in agenda de mai jos:

Agenda evenimentului:

30 mai Pitesti

  • Vizita la compania DACIA – Renault - intalnire cu companii autohtone din domeniul auto • Sesiune B2B intre firmele participante

31 mai Pitesti

  • vizita la GIC ( Grupul Industrial Componente) Pitesti • sesiune B2B intre firmele participante • prelegeri pe temele:
  • soluții tehnologice innovative
  • domenii de cercetare propuse de Universitatea din Lorena și de Universitatea din Pitești.

Agenda preliminara se gaseste la adresa: https://www.b2match.eu/auto-roumanie-2017/

Participarea la eveniment este GRATUITA.

Pentru informatii suplimentare si suport privind inscrierea on line a firmei (pana cel tarziu in data de 19.05.2017), va stam la dispozitie. Persoana contact: Luana TEODORESCU –Director Programe si Afaceri Europene, senior expert EE

Telefon: 0745 997822 sau 0344 401 203. Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , luana, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Misiune economica in CHINA

Camera de  Comert si Industrie Prahova organizeaza  in perioada 13-25 iunie 2017 o Misiune Economica in CHINA, la  Harbin – Provincia Heilongjiang, Beijing si Shanghai.

Programul deplasarii cuprinde participarea la cea de-a 28-a editie a Targului International pentru Comert si Cooperare Economica de la Harbin, care include o serie de evenimente grandioase, reunind pe o suprafata de 86 000 mp circa 3000 de standuri expozitionale si  mai multe saloane tematice.

Manifestarea se prezinta ca o adevarata platforma pentru parteneriate intre firme din toata lumea, fiind al doilea targ ca importanta si amploare din China si unul dintre cele mai renumite din regiunea Asiei de Nord-Est, reunind in medie peste 200 000 de expozanti si vizitatori anual, din peste 80 de tari si regiuni.

Pe de alta parte, intrucat anul 2017 marcheaza implinirea a 25 de ani de la semnarea Acordului de Infratire intre Provincia Heilongjiang si Judetul Prahova, primirea delegatiei prahovene de catre gazdele chineze se va constitui intr-un eveniment de ampla anvergura ce va contribui cu siguranta la intensificarea relatiilor bilaterale si stabilirea unor fructuoase contacte de afaceri precum   si la identificarea unor noi oportunitati de cooperare economica si investitionale  intre firmele romanesti si cele chineze.

Programul va mai include deplasari si intalniri organizate in Beijing si Shanghai in functie de domeniile de activitate si sectoarele de interes exprimate de firmele romanesti participante in cadrul delegatiei.

Anexat : Invitatia si Formularul de inscriere