31 ianuarie – 4 februarie 2018: Expozitia “ FABRICAT IN MOLDOVA” , Chisinau, Republica Moldova

Avem deosebita placere de a va informa ca, in perioada 31 ianuarie – 4 februarie 2018  va avea loc, la Chisinau, in Republica Moldova, cea de-a XVII-a editie a Expozitiei FABRICAT IN MOLDOVA”, eveniment destinat atragerii deinvestitii straine in Republica Moldova si promovarii marfurilor si serviciilor autohtone pe pietele externe.

In contextul acestui amplu eveniment expozitional, pe data de 1 februarie 2018 se va desfasura in Municipiul Cahul un Forum International de Afaceri, organizat de Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova, in colaborare cu Guvernul Republicii Moldova, Primaria Municipiului Cahul si Enterprise Europe Network, proiect european in cadrul caruia CCI  Prahova este partener.

Scopul acestui eveniment este dinamizarea relatiilor comercial-economice si parteneriatelor de afaceri in regiunea Dunarea de Jos si bazinului Marii Negre, precum si, la un nivel mai extins, in cadrul Uniunii Europene si regiunii CEFTA. Este preconizata participarea a peste 150 de companii din Republica Moldova, activand in domeniul agriculturii, industriei agro-alimentare, tehnologiilor informationale si comunicatii, productia textila, constructii, energie regenerabila, automotive, industrii creative, etc.

Ne exprimam speranta ca aceasta oportunitate este de interes pentru activitatea pe care o desfasurati iar pentru informatii suplimentare si inscriere va rugam sa ne contactati la email : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel. 0244 514530 sau puteti accesa pagina web a evenimentului, https://cahul-international-business-forum.b2match.io/

Invitatie firme