AFRIBAT CAMEROUN 2018

Camera de Comert si Industrie Sfax (partener al Camerei de Comert si Industrie Prahova) si Camera de Comert, Industrie, Mine si Artizanat din Camerun organizeaza, in perioada 17 – 22 aprilie 2018, targul African de Constructii si Meserii Conexe “AFRIBAT CAMEROUN 2018”.

Acest eveniment se organizeaza sub inaltul patronaj al Dlui. Philémon Yang, Prim-Ministrul Republicii Camerun, fiind un târg comercial bienal și o veritabila platformă pentru întâlniri internationale, evenimentul stimuland schimburile și cooperarea intre profesioniști, experți și contractori din sectoarele construcții și comerț.

AFRIBAT Camerun 2018 va reuni aproximativ cincisprezece delegații străine din Maghreb, Africa Subsahariană, Europa, Asia și America, într-un spațiu de expunere de aproape 10.000 m², oferind posibilitatea prezentarii de produse și servicii inovatoare si încheierii de parteneriate si contracte comerciale importante.

Pentru informatii suplimentare privind participarea, puteti accesa pagina web a evenimentului, www.salonafribat.com

A 21-a ediție a Târgului Economic Internaţional de la Mostar

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa asupra organizarii, în intervalul 10-14 aprilie 2018, a celei de-a 21-a ediții a Târgului Economic Internaţional de la Mostar, cel mai important eveniment din domeniu din Bosnia și Herțegovina și unul dintre cele mai relevante în plan regional. Evenimentul reuneşte state, agenţii de promovare economică, camere de comerţ şi companii importante din ţări UE, din Orientul Mijlociu, parteneri de afaceri din China şi din regiune.

Evenimentul are o importantă miză comercială regională, organizatorii oferind, la cerere, posibilitatea organizării de întâlniri și evenimente de afaceri între companiile românești și reprezentanți ai mediului de afaceri locali sau alți participanți la târg. De asemenea, prin închirierea de spațiu expozițional, participanților li se oferă posibilitatea de a-și prezenta oferta reprezentanților diverselor ministere și autorități locale în conformitate cu agenda evenimentului. Pentru participare colectivă, organizatorii oferă o reducere de 30% din prețul de închiriere al spațiului expozițional.

Puteti consulta in anexa prezentarea targului, conditiile de participare si formularul de inscriere la acest eveniment. Pentru detalii de ordin tehnic se poate contacta direct organizatorul: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; www.mostarski-sajam.com