A 21-a ediție a Târgului Economic Internaţional de la Mostar

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa asupra organizarii, în intervalul 10-14 aprilie 2018, a celei de-a 21-a ediții a Târgului Economic Internaţional de la Mostar, cel mai important eveniment din domeniu din Bosnia și Herțegovina și unul dintre cele mai relevante în plan regional. Evenimentul reuneşte state, agenţii de promovare economică, camere de comerţ şi companii importante din ţări UE, din Orientul Mijlociu, parteneri de afaceri din China şi din regiune.

Evenimentul are o importantă miză comercială regională, organizatorii oferind, la cerere, posibilitatea organizării de întâlniri și evenimente de afaceri între companiile românești și reprezentanți ai mediului de afaceri locali sau alți participanți la târg. De asemenea, prin închirierea de spațiu expozițional, participanților li se oferă posibilitatea de a-și prezenta oferta reprezentanților diverselor ministere și autorități locale în conformitate cu agenda evenimentului. Pentru participare colectivă, organizatorii oferă o reducere de 30% din prețul de închiriere al spațiului expozițional.

Puteti consulta in anexa prezentarea targului, conditiile de participare si formularul de inscriere la acest eveniment. Pentru detalii de ordin tehnic se poate contacta direct organizatorul: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; www.mostarski-sajam.com