Elita comunitatii prahovene de afaceri a fost sarbatorita vineri, 30 octombrie in cadrul Galei TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2015, organizata de Camera de Comert si Industrie Prahova  si gazduita de Grand Ballroom - Sky Center.

Evenimentul, care a reunit circa 450  persoane a fost – prin inaltul nivel de reprezentare al personalitatilor prezente, dar si prin programul pregatit de organizatori, o gala de mare anvergura si stralucire.

La cea de-a 22-a editie a Topului Firmelor Prahovene , alaturi de reprezentantii celor mai performante firme prahovene, au participat  invitati de marca - ministri, secretari de stat, numerosi membri ai Corpului Diplomatic, reprezentanti ai sistemului cameral romanesc, autoritati ale administratiei publice locale, institutii deconcentrate, reprezentanti ai mediului bancar, ai mass-media, alti colaboratori si parteneri ai CCI Prahova.

Firmele laureate cu primit diplome pentru clasarea in Top 10, dar si distinctii si trofee pentru clasarea in Top pe primele 3 locuri - 5 ani, respectiv 10 ani consecutiv, preocupari privind responsabilitatea sociala corporatista, performanta antreprenoriala feminina.

Pentru ca anul 2015 are o semnificatie speciala pentru organizatia camerala prahoveana – implinirea a 150 ani de la infiintare si 25 ani de existenta si activitate moderna - firmele clasate 20 ani in Topul Firmelor Prahovene au primit un trofeu special - in premiera – Trofeul 20 ANI – Perseverenta in Excelenta. Astfel, 17 firme au fost laureate ale acestui trofeu.

Programul Galei Topul Firmelor Prahovene  2015 a cuprins - alaturi de ceremonia de decernare de diplome, distinctii si trofee si cateva momente speciale – lansarea lucrarii “Interviuri alese”, semnata de Dl. Nicolae Mares – diplomat si scriitor, lucrare care cuprinde si 2 interviuri cu Presedintele CCI Prahova – Dl. Aurelian Gogulescu. Un alt moment special a fost lansarea in premiera, la nivel national a autoturismului BMW seria 7, moment realizat in colaborare cu firma Proleasing Motors – dealer BMW, Mini si Ford si totodata, laureat la Gala Topul Firmelor Prahovene 2015. Clubul de Golf Lac de Verde  de la Breaza a fost, de asemenea, prezent cu un moment special in cadrul Galei – o tombola prin care s-au desemnat castigatorii a 3 pachete de servicii oferite de echipa Lac de Verde.

Programul serii a fost intregit de un dineu de gala si de un program artistic variat si deosebit de apreciat de participanti.

Organizarea acestui eveniment de amploare a fost posibila cu suportul oferit de sponsorii si partenerii Camerei de Comert si Industrei Prahova – Afiliu Trans, Alexandrion Romania, Altimate, Apa Talea, Baupartner Group, Bergenbier, Cameron Romania, Carmistin, Confind, Delice International, Domeniile Viticole Tohani, Lido Girbea, Kraftanlagen Romania, Modpack System, Oltina, Oztasar, Pajo Holding, Tymbark Maspex Romania, Yazaki Romania. Parteneri media ai evenimentului: Grupul de presa Mix Montan si portalul Prahova Business.