Conferinta aniversara a firmei ALS Life Sciences Romania (fosta laboratoarele Tonnie) 4 iulie 2017

In data de 4 iulie 2017, Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat la Sala « Europa » de la sediul sau conferinta aniversara intitulata «25 ANI de competenta si profesionalism in analizele si serviciile pentru mediu », dedicata companiei  ALS Life Sciences Romania (fosta  Laboratoarele Tonnie).

 La eveniment au luat parte cca. 50 participanti  - clienti si parteneri ai firmei, ai institutiilor deconcentrate cu atributii privind protectia mediului – Agentiile pentru Protectia Mediului din Prahova, Buzau si Dambovita, dar si reprezentanti ai companiilor care, cu aceasta ocazie, au avut ocazia sa cunoasca evolutia si performantele firmei. De asemenea, au participat, in prima parte a conferintei si membrii unei delegatii a Guvernoratului Provinciei Heilongjiang aflata in aceeasi zi in vizita la sediul CCI Prahova.

In deschiderea conferintei, Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu a evidentiat rolul companiei in domeniul serviciilor de testare si analize pentru mediu – atat la nivel local, cat si la nivel national si a inmanat fondatorului Laboratoarelor Tonnie – Dl. Serban Ionescu-Homoriceanu o diploma de onoare cu ocazia aniversarii. In continuare, au avut loc o serie de prezentari sustinute de membri ai companiei, dar si luari de cuvant ale invitatilor, colaboratori si clienti ai firmei.

Laboratoarele Tonnie, precursoare ale actualei companii ALS Life Science Romania  s-au infiintat in anul 1992, avand capital privat integral romanesc, pentru ca in 2014, in urma realizarii unei colaborari de tip join-venture  cu compania australiana de testari ALS Global, sa devina actuala ALS Life Sciences Romania.

ALS Life Sciences Romania este in prezent un partener de afaceri care isi respecta traditia si excelenta reputatie dobandita prin competenta si profesionalism, printre companiile din potofoliu numarandu-se Coca-Cola, Agrisol, Soceram, Timken Romania, Unilever, Uzuc, Wienerberger, Saint-Gobain Isover, Otelinox Targoviste, Cromsteel, OMV-PETROM, MOL Romania.