Semnarea Acordului de Colaborare intre Camera de Comert si Industrie Prahova si Camera de Comert Marea Britanie – Romania, in prezenta E.S. Dl. Paul Brummell – Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in Romania

Miercuri, 5 iulie 2017, Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat la sediul sau un inedit eveniment de networking, in colaborare cu Camera de Comert Marea Britanie – Romania, cu participarea E.S. Dl. Paul Brummell – Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in Romania.

La acest eveniment au participat reprezentantii institutiilor administratiei publice judetene si locale – Prefectul Judetului Prahova – Dna. Madalina Lupea, Presedintele Consiliului Judetean Prahova – Dl. Bogdan Toader, Primarul Municipiului Ploiesti - Dl. Adrian Florin Dobre, membri ai Camerei de Comert Marea Britanie – Romania, membri ai Colegiului de Conducere al CCIPrahova, reprezentanti ai mass-media nationala si locala.

Cu aceasta ocazie a avut loc semnarea  Acordului de Colaborare intre Camera de Comert si Industrie Prahova, prin Dl. Aurelian Gogulescu- Presedinte si Camera de Comert Marea Britanie - Romania, prin Dl. Charlie Crocker - CEO.

Evenimentul a constituit un excelent prilej de reafirmare a deschiderii de colaborare intre cele doua comunitati de afaceri romana si britanica,  intre autoritatile prahovene si partea britanica, deschidere manifestata si prin intermediul prezentarilor sustinute cu aceasta ocazie si care au evidentiat oportunitatile de afaceri existente, precum si instrumentele moderne de promovare si accesare prin platforme specializate a acestor oportunitati.

Concluzia  care s-a desprins in urma acestui eveniment si care a fost sintetizata in cuvantul sau si de catre amfitrionul evenimentului - Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a fost aceea ca « un fenomen complex,  cu implicatii majore asa cum este Brexit-ul, in contextul relatiei bilaterale Romania – Marea Britanie, trebuie considerat si abordat ca pe o provocare, ca pe o oportunitate  de dezvoltare si cooperare».