Eveniment cu tema “ Dezvoltarea Municipiului Ploiesti din punct de vedere al opotunitatilor de investitii in sectorul imobiliar ” 28 septembrie 2017

In data de 28 septembrie 2017, Camera de Comert si Industrie Prahova, la initiativa si in colaborare cu Primaria Municipiului Ploiesti, a organizat evenimentul de prezentare a oportunitatilor de afaceri in domeniul imobiliar, cu participarea reprezentantilor companiei cu capital belgian Tractebel Engineering SA.

Evenimentul s-a bucurat de participarea Dnei. Anne Defourny, Atasat Economic si Comercial al Ambasadei Belgiei pentru regiunea Valona si Bruxelles.

Gazda evenimentului a fost Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, care, impreuna cu Primarul Mun. Ploiesti, Dl. Adrian Florin Dobre, a evidentiat necesitatea si oportunitatea valorificarii numeroaselor terenuri aflate pe teritoriul Mun. Ploiesti si care au apartinut unor societati comerciale care si-au restrans sau restructurat activitatea.

Intalnirea s-a adresat companiilor care dispun de terenuri si constructii pentru eventuale proiecte de dezvoltare, parcurilor industriale, investitorilor si dezvoltatorilor imobiliari din zonele limitrofe ale Municipiului Ploiesti, carora le-a fost prezentata propunerea de parteneriat a firmei Tractebel - important jucator pe piata energiei, a alimentarii cu apa si a proiectelor de infrastructura. Prezentarea ofertei Tractebel a fost sustinuta de Dl. Geoffrey Rezer – Business Development Manager si Dl. Michael Borremans – Product Manager – Rehabilitation Industrial Sites  si a reflectat ideile si propunerile unei eventuale colaborari.

La eveniment au participat 14 reprezentanti din partea a 9 firme, dezvoltatori imobiliari si parcuri industriale.