Vizita de lucru in REPUBLICA ELENA - 19 – 21 octombrie 2017

Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova a efectuat in perioada 19 – 21 octombrie 2017 o vizita de lucru in GRECIA , actiune plurivalenta organizata de Primaria Ploiesti, urmare a Acordului de Infratire dintre Municipiul Ploiesti si orasul Aspropyrgos semnat in anul 2016.

Au participat Dl. Adrian Dobre, Primarul Municipiului Ploiesti si Dl. Cristian Ganea, Viceprimar alaturi de o echipa a Primariei si mai multi reprezentanti ai Consiliului Local Ploiesti, o delegatie a Universitatii de Petrol si Gaze precum si Teatrul «Toma Caragiu » si Filarmonica «Paul Constantinescu » din Ploiesti.

Actiunea a avut loc urmare a contactelor multiple si actiunilor stabilite intre cele doua orase privind dezvoltarea unor colaborari continue pe linie institutionala, culturala, academica, sociala, economica si comerciala, cu atat mai mult cu cat orasul Aspropyrgos este situat intr-o zona industrializata in apropierea Atenei, cu specific de petrol si gaze.

Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova a avut cu aceasta ocazie o serie de intalniri si discutii de lucru cu reprezentantii conducerilor CCI Atena, CCI Pireu precum si Camera de Comert pentru Micii Industriasi din Atena

Intalnirile din cadrul programului profesional au fost onorate de prezenta Domnului Manuel DONESCU, Consilier Economic in cadrul Ambasadei Romaniei la Atena.