Eveniment aniversar - 25 ANI de invatamant economic universitar la Ploiesti Conferinta internationala „Economia Europeana si Societatea Digitala in Contextul Geopolitic Actual” 16 noiembrie 2017

Cu ocazia implinirii a 25 ANI de invatamant economic universitar la Ploiesti, in contextul evenimentelor aniversare desfasurate cu acest prilej in cadrul Universitatii Petrol-Gaze Ploiesti, in data de 16 noiembrie 2017 a avut loc in aula Universitatii, deschiderea conferintei internationale intitulate „ Economia Europeana si Societatea Digitala, in Contextul Geopolitic Actual”.

La acest eveniment de amploare au participat parteneri si colaboratori institutionali ai UPG Ploiesti – reprezentanti ai administratiei publice locale, parlamentari ai Judetului Prahova, numeroase alte institurii si organizatii, parteneri academici din strainatate.

Camera de Comert si Industrie Prahova care desfasoara un traditional si deosebit de activ parteneriat cu UPG Ploiesti – materializat in numeroase si extrem de utile actiuni si evenimente - a fost reprezentata de catre Dl. Aurelian Gogulescu, Presedinte,  care - cu acest prilej - a adresat un cuvant la aniversare colaboratorilor din mediul academic ploiestean.