07 feb 2013 - “Solutii inteligente de economisire, prin investirea in metale pretioase”. PREZENTARE ARTEUS CAPITAL ROMANIA 7 februarie 2013, Sala “Europa”, CCI Prahova

Joi, 7 februarie 2013, Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat  la sala “Europa” de la sediul sau, evenimentul de prezentare “Solutii inteligente de economisire, prin investirea in metale pretioase”.

Actiunea, organizata cu sprijinul companiei Arteus Capital Romania, s-a adresat tuturor celor interesati de managementul capitalului economisit, prin plasarea acestuia in rezerve de metale pretioase .

Arteus Capital Romania este reprezentantul in tara noastra a companiei austriece Arteus Capital GmbH, operator renumit si respectat pe piata europeana de investitii in metale pretioase,  oferind consultanta in economisirea si investirea in aur cu  puritate maxima 999,9 si argint 999,0, precum si obtinerea de credite si linii de credit in bancile din Austria cu care colaboreaza.

Actiunea de promovare si informare de la sediul CCI Prahova a fost prima organizata in Romania de catre compania Arteus Capital, alegerea bazandu-se atat pe forta economica a judetului Prahova, cat si pe activitatea dinamica si performanta a CCI Prahova.

La actiune au participat 38 persoane – reprezentanti ai companiilor prahovene, dar si ai mediului financiar-bancar si de asigurari.

In deschiderea programului, dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova a adresat un cuvant de bun-venit  reprezentantilor companiei ARTEUS CAPITAL ROMANIA, a subliniat noutatea in Romania a acestui concept de capitalizare a economiilor, dar si faptul ca la CCI Prahova au mai ajuns astfel de oportunitati de afaceri  - ca informatii adresate mediului de afaceri prahovean, prin intermediul unei firme slovace.

In continuare, a luat cuvantul  dl. Marius Constantin, Director Regional ARTEUS CAPITAL ROMANIA, care a facut o introducere in aceasta problematica, accentuand asupra necesitatii alegerii in cunostinta de cauza a celor mai eficiente metode de economisire in perioada actuala.

Dl. Istvan Mihai, Director National Arteus Capital Romania a continuat expunerea, cu o prezentare pe slide-uri a companiei austriece-mama, dar si a sucursalei sale romanesti, a produselor oferite de aceasta, a evolutiei in ultimii 100 ani a pretului aurului, a depozitelor de aur detinut de Bancile Centrale a principalelor tari ale lumii.

Actiunea a continuat cu o sesiune de intrebari si raspunsuri, la care au fost la dispozitia celor interesati sa afle detalii despre acest tip de capitalizare a economiilor, dnii. Atilla Simon, Director Europa Centrala si de Est Arteus Capital si dl. Kubanda Levente, Director Regional Arteus Capital Romania.

Manifestarea s-a bucurat de un interes deosebit si din partea mass-mediei locale, regionale si nationale, care a fost reprezentata de PRAHOVA TV, WYL TV, REALITATEA TV,  cotidianul TELEGRAMA , STIRIPLOIESTI.RO, Radio S.O.S. si agentia de presa ASII ROMANIEI.

Directia PROMOVARE, COMUNICARE. PR.

7 februarie 2013