15 feb 2013 - Clarificarea pozitiei Camerei de Comert si Industrie Prahova privind UNITATEA Sistemului Cameral si revenirea Registrului Comertului la Camerele de Comert si Industrie

In vederea eliminarii oricaror interpretari si pentru clarificarea pozitiei Camerei de Comert si Industrie Prahova privind UNITATEA Sistemului Cameral si revenirea Registrului Comertului la Camerele de Comert si Industrie,  Colegiul de Conducere al CCI Prahova, intrunit in Sesiune extraordinara in data de 11 februarie 2013, face urmatoarele precizari:

  1. Camera de Comert si Industrie Prahova, prin reprezentantul sau legal Aurelian Gogulescu, a fost, este si va fi adepta UNITATII Sistemului Cameral Romanesc. Intreaga activitate derulata de CCI Prahova, cu inalta competenta, in deplina legalitate si in parteneriate  cu o mare parte a Camerelor de Comert din Romania, demonstreaza in mod real sustinerea ideii de unitate a sistemului.
  2. Colegiul de Conducere al CCI Prahova isi reafirma si isi manifesta sustinerea Presedintelui CCI Prahova  in toate actiunile si pozitiile publice pe care acesta le-a avut si le are privind revenirea Registrului Comertului la Camerele de Comert si Industrie.
  3. Aurelian Gogulescu – Presedintele CCI Prahova sustine revenirea Registrului Comertului la Camerele de Comert si Industrie si toate demersurile pozitive si benefice Sistemului Cameral facute in acest sens.

Responsabilitatea si angajamentul organelor de conducere ale CCI Prahova de a face parte si a activa intr-un Sistem Unitar, constituie scopul de fiecare zi si sunt demonstrate prin  actiuni si rezultate ale activitatii Camerei de Comert si Industrie Prahova.