4 mar 2013 - Vizita E.S. Dl. Aleksandar FILIPOV, Ambasadorul Republicii Bulgaria in Romania si a delegatiei de oficiali ai Ambasadei la Ploiesti

In data de 4 martie 2013, Camera de Comert si Industrie Prahova a primit vizita E.S. Dl. Aleksandar FILIPOV, Ambasadorul Republicii Bulgaria  care a fost insotit de o delegatie de 11 oficiali si reprezentanti ai presei,  din cadrul  Ambasadei Bulgariei in Romania. Vizita la Ploiesti a fost prilejuita de Ziua Nationala a Bulgariei - sarbatorita pe 3 martie - si a inclus o ceremonie de depunere de coroane la Monumentul Vanatorilor din Ploiesti.

La intalnirea de la sediul CCI Prahova au participat Dl. Mircea Cosma – Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Dl. Marius Sersea – Prefectul Judetului Prahova si Dl. Raul Petrescu  - Viceprimar al Municipiului Ploiesti.

Au fost discutate in principal aspecte privind organizarea de catre Consiliul Judetean Prahova in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Prahova si cu Ambasada Republicii Bulgaria in Romania a evenimentului de promovare a judetului Prahova - Euro Prahova – «Zilele Judetului Prahova in regiunea Sofia», care este programat sa se desfasoare in perioada 3- 7 aprilie 2013. La acest eveniment vor participa aproximativ 100 de persoane, reprezentanti ai Consiliului Judetean, Prefecturii , primariilor, parcurilor industriale si firmelor din judet, precum si reprezentanti ai muzeelor si institutiilor culturale prahovene.