15.04.2013 - “Competente pentru adaptabilitate, flexicuritate si durabilitate in sectorul ospitalitatii si turismului“

În data de 12.04.2013, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova din Str. Cuza Vodă, nr. 8, Ploieşti a avut loc prima şedinţă de conştientizare a personalului din turism şi ospitalitate din Regiunea Sud-Muntenia cu privire la noi metode de organizare a muncii şi flexibilitatea la locul de muncă.

Întâlnirea a fost organizată în cadrul activităţii nr. 8 din cadrul proiectului „Competenţe pentru adaptabilitate, flexicuritate şi durabilitate în sectorul ospitalităţii şi turismului”, POSDRU/81/3.2/S/53431, activitate denumită „Servicii suport pentru adoptarea noilor forme de organizare a muncii”.

La întâlnire au participat membri ai echipei de implementare din partea Beneficiarului – SC EURODEZVOLTARE SRL şi ai partenerului – Camera de Comerţ şi Industrie Ploieşti, precum şi membri ai grupului ţintă manageri şi nu numai.

Cei prezenţi au beneficiat de un kit complet al participantului, alcătuit din mapă, pix, carnet A5, pliante informative privind activităţile de formare, un caiet al participantului, avâd ca temă „Flexicuritatea şi flexibilitatea” şi un chestionar privind flexibilitatea la locul de muncă. Kit-ul a fost completat cu un instrument de identificare a competenţelor de organizare şi managementul timpului.

Pe parcursul programului, au fost realizate următoarele prezentări:

  • Prezentarea proiectului şi a parteneriatului;
  • Prezentarea cursurilor care urmează a fi organizate în cadrul proiectului;
  • Prezentarea conceptului de flexicuritate şi flexibilitate la locul de muncă;
  • Prezentarea Centrului regional de resurse organizat în cadrul activităţii mai sus menţionate, locaţie, program şi intenţii privind consilierea pentru organizarea mai eficientă a muncii şi introducerea unor noi forme de organizare.

Cei prezenţi au fost invitaţi să participe la o scurtă sesiune de consiliere privind managementul timpului, prin rezolvarea unei provocări legate de planificarea, prioritizarea şi organizarea activităţilor proprii.

Pentru cei interesaţi să participe la şedinţele următoare sau la sesiuni individuale de consiliere şi coaching, datele Centrului Regional de Resurse Ploieşti sunt:

Adresa: Str. Cuza Vodă, nr 8, Ploieşti;

Nr. de telefon: +40 0344/401.203

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ;

Persoane de contact:

Andreea OLTEANU, Consultant tehnic

Diana CRĂINICEANU, Asistent regional

Programul Centrului: pe bază de programare pentru şedinţele individuale / şedinţă lunară de grup.

Sprijin şi materiale vor fi disponibile şi prin Centrul de Resurse din Bucureşti, Bd. Unirii, nr 57, Bl. E4, Sc. 4, Et.1, Ap. 92, Telefon: 031 711 52 20, persoana de contact: Melania Coman, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .