17 aprilie 2013 - Evenimentul de inaugurare oficiala a sediului companiei Neal Brothers Romania, Ploiesti

Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat in data de 17 aprilie 2013 evenimentul de inaugurare oficiala a sediului companiei Neal Brothers Romania din locatia Ploiesti West Park – Alinso Group.

Neal Brothers es te o companie de top, infiintata in Marea Britanie, cu o experienta de aproape 100 de ani,  care ofera servicii de ambalare pentru export si solutii de depozitare si transport. Prezenta in judetul Prahova a investitorului britanic reprezinta unul din rezultatele concrete al eforturilor CCI Prahova de a atrage investitori straini pe piata prahoveana. De altfel, compania Neal Brothers a beneficiat inca de la inceput de sprijinul CCI Prahova si, gratie excelentei colaborari cu Ploiesti West Park, au fost gasite solutiile optime pentru localizarea investitiei. CCI Prahova sprijina compania Neal Brothers, care a devenit intre timp si un membru important al CCI Prahova, in gasirea de parteneri, cu atat mai mult cu cat domeniul sau de activitate poate reprezenta o oportunitate pentru o multitudine de companii din cele mai variate sectoare de activitate.

Evenimentul inaugural s-a bucurat de prezenta reprezentantilor autoritatilor judetene si locale – Dl. Marius Sersea, Prefectul Judetului Prahova, Dl. Sebastian Danielescu – Vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, Dl. Alexandru Cristea – Primarul Comunei Aricestii Rahtivani; de prezenta reprezentantilor Ambasadei Britanice la Bucuresti – Dl. Liviu Buzila – Sef al Sectiei Comerciale si Dna. Georgiana Gheata -  Consilier in cadrul Sectiei Comerciale si de aceea a reprezentantilor institutiilor si serviciilor deconcentrate din judetul Prahova.

Compania Neal Brothers a fost reprezentata de Dl. Mike Larkin, Director Neal Brothers Europe, Dl. Mark Williams, Financial Manager, Dl. Geoff Pearson – General Manager Neal Brothers Romania si Dl. Marian Dobre – General Manager Neal Brothers Ploiesti.

Mediul de afaceri a manifestat un interes deosebit pentru acest eveniment, rezultat din prezenta reprezentantilor a peste 40 de companii din judetul Prahova si din judetele limitrofe.

In cadrul evenimentului inaugural au luat cuvantul Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, Prefectul Judetului Prahova, Dl. Marius Sersea, Seful Sectiei Comerciale a Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti, Dl. Liviu Buzila, Directorul Executiv al AJOFM Prahova, Dna. Roxana Vilau, Dl. Ivan Lokere, CEO Alinso Group – locatorul noii investitiei britanice si Dl. Geof Pearson, General Manager Neal Brothers Romania.

Evenimentul s-a incheiat cu festivitatea de taiere a panglicii inaugurale si vizitarea locatiei companiei Neal Brothers.