17 aprilie 2013 - Vizita reprezentantilor Consiliului de Afaceri Pakistan-Romania, Ploiesti

Camera de Comert si Industrie Prahova a primit vizita reprezentantilor Consiliului de Afaceri Pakistan – Romania in data de 17 aprilie 2013.

Oaspetii pakistanezi,  Dl. Sohail Shamim Firpo, Presedinte si  Dl. Qaisar Ashraf, Director au discutat impreuna cu gazda intalnirii, Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, diferite oportunitati de colaborare economica bilaterala, printre care si posibilitatea importului de articole de bumbac din Pakistan.

Cu aceasta ocazie, Dl. Sohail Shamim Firpo a adresat CCI Prahova invitatia de a participa in luna iulie 2013, impreuna cu o delegatie de afaceri din Romania, la ce a de-a zecea editie a expozitiei internationale My Karachi.

Tot pe agenda actiunilor viitoare comune figureaza si primirea la CCI Prahova a unei delegatii pakistaneze de afaceri, organizata de Consiliul de Afaceri Pakistan – Romania

CCI Prahova  a semnat in anul 2011 un Acord de Colaborare cu Consiliul de Afaceri Romania – Pakistan, care constituie cadrul unei colaborari reusite intre cele doua organizatii in beneficiul mediilor de afaceri din Pakistan si Romania.