EVENIMENT DE SOCIALIZARE BUSINESS 3 octombrie 2013, Sky Center

Un eveniment deosebit de apreciat de reprezentantii firmelor prahovene, conceput ca un bine-venit moment de socializare business, a avut loc in data de 3 octombrie in cadrul Complexului Sky Center din Paulesti.

Evenimentul, organizat de CCI Prahova, in colaborare cu echipa Sky Center a reunit cca. 250 de persoane, reprezentand atat firme prahovene, institutii financiar-bancare, cat si personalitati din sfera administratiei locale, judetene, dar si centrale.

Dintre oficialitatile administratiei judetului Prahova au participat Prefectul Judetului, Vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova, Viceprimarii Municipiului Ploiesti, parlamentari de Prahova, alaturi de reprezentanti din cadrul Ministerului Economiei.

Programul evenimentului de la Sky Center a fost o impletire atractiva a  mesajelor organizatorilor si gazdelor adresate participantilor, o prezentare a complexului, o parada a modei si un elegant cocktail, toate acestea petrecandu-se pe fondul unei atmosfere destinse, in care participantii au avut prilejul sa socializeze.