SEMNARE ACORD cu CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE BULGARO-ROMANA

Camera de Comert si Industrie Prahova a primit in data de 5 februarie 2014 vizita Dnei. Eleonora Ivanova – Presedintele Camerei de Comert si Industrie Bulgaro-Romane si a Dlui. Bronislav Denev – Consilier Economic si Comercial in cadrul Ambasadei Bulgariei la Bucuresti.

Cu aceasta ocazie, intre cele doua Camere de Comert si Industrie a fost semnat un Acord de Colaborare si s-a discutat un program de actiunicomune, cu sprijinul Biroului Comercial al Ambasadei Bulgariei la Bucuresti, menite sa contribuie la intensificarea colaborarii intre mediile de afaceri din cele doua tari, astfel: schimbul de informatii si oportunitati de afaceri, promovarea acestora in randul comunitatilor de afaceri din Romania, in special judetul Prahova, respectiv Bulgaria; promovarea de catre BRCCI a posibilitatii participarii firmelor bulgaresti la manifestarile expozitionale organizate in Romania si posibilitatea  participarii firmelor romanesti la manifestarile expozitionale organizate in Bulgaria; organizarea in Bulgaria a  unui eveniment de promovare a oportunitatilor de colaborare intre judetul Prahova si Bulgaria ; organizarea unei prezentari de produse bulgaresti la Ploiesti, in luna aprilie 2014.

Tot cu aceasta ocazie au fost discutate elementele de colaborare de interes comun pentru CCI Prahova si Ambasada Bulgariei la Bucuresti, in perioada imediat urmatoare.