Recunoastere internationala pentru performanta companiilor OZTASAR si SKY CENTER antreprenoriala a Presedintelui Sarajevo – Bosnia Herzegovina, 3 iulie 2015

Performantele antreprenoriale de exceptie ale Dlui. HUSEYIN KARAMAN, Fondator si Presedinte al firmelor prahovene OZTASAR si SKY CENTER au fost evidentiate si premiate in cadrul Galei Celor Mai Buni Manageri si Celor Bune Companii ale anului 2015, pentru Europa Centrala si de S-E, eveniment gazduit de somptuoasa cladire a Bibliotecii Centrale din Sarajevo, din Bosnia-Herzegovina, in 3 iulie 2015.

Categoria la care a fost nominalizat si premiat Dl. Huseyin Karaman a fost dedicata companiilor mari si a mai cuprins importante firme din Croatia, Muntenegru, Polonia, Slovenia, Serbia, Bosnia-Herzegovina, Republica Macedonia, Ucraina. Firmele OZTASAR si SKY CENTER, membre ale Camerei de Comert si Industrie Prahova au fost premiate in numeroase randuri atat la nivel local, in cadrul Topului Firmelor Prahovene, cat si la nivel national – la Topul National al Firmelor, clasamente realizate in cadrul sistemului cameral din Romania.

OZTASAR este una dintre cele mai mari firme producatoare de confectii de dama din Romania, a carei productie este exportata in proportie de peste 95 % . SKY CENTER este un complex modern, cu dotari la cel mai inalt nivel in domeniul turismului – hotel 5*, centru spa, piscina exterioara, restaurant, club, sala de evenimente, bowling. Felicitari Dlui. HUSEYIN KARAMAN, pentru performantele in afaceri realizate in Romania in decurs de 15 ani, in calitate de investitor de marca, recunoscute la nivel local, national si international !