Simpozion « Femeile – Factor activ in antreprenoriatul prahovean » 30 iunie 2015

 

 

 

Camera de Comert si Industrie Prahova in colaborare cu Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România – Filiala Prahova, au organizat marti, 30 iunie 2015, la sala « Europa » de la sediul CCI Prahova, simpozionul intitulat FEMEILE – FACTOR ACTIV ÎN ANTREPRENORIATUL PRAHOVEAN.
Acest eveniment s-a adresat femeilor implicate în activitatea economică în calitate de antreprenor sau de manager, dar si reprezentantelor din administratia publica, din institutiile financiar-bancare, din presa, precum si din alte sfere profesionale.
Au participat peste 80 femei - intre care si reprezentante ale echipei CCI Prahova - care au apreciat in mod deosebit prezentarile realizate de cateva doamne – profesionisti cu expertiza in domeniile in care activeaza si care au impartasit din experienta lor profesionala si umana.
Gazda a evenimentului a fost Dna. Maria Ciobanu, Director General al CCI Prahova, care a intampinat participantele cu un mesaj de bun-venit, iar din partea CECCAR Prahova, coorganizator al simpozionului, au luat cuvantul Dl. Constantin Valerica – Presedinte si Dl. Ion Iancu, Director Executiv, care au transmis expresia respectului si aprecierii pentru intreaga implicare si efortul depus de femei in activitatea de zi cu zi.
Au onorat cu prezenta lor acest eveniment Dna. Rodica Paraschiv - Prefectul judetului Prahova si Dna. Camelia Malama, Vicepresedinte CECCAR Romania, care au impartasit din experienta lor ca femei implicate activ in administratie, respectiv in antreprenoriat.
Intre speakerii simpozionului, au relatat despre afacerile pe care le-au infiintat si le dezvolta - Dna. Maria Ioan, Adminstrator al firmei Versus Consult, firma de contabilitate, membra CECCAR; Dna. Martha Mocanu, Director General al firmei BES Romania – specializata in comertul cu produsele de ingrijirea parului, dar si fost Guvernator al Districtului Rotary Romania si Moldova; Dna. Maria Constantin – Administrator al firmei Audit Analis Expert si Vicepresedinte al Asociatiei Generale a Economistilor din Romania (AGER) – Filiala Prahova.
Acestora li s-au alaturat Dna. Daniela Iov, Prodecan al Facultatii de Stiinte Economice a UPG Ploiesti, Dna. Dr. Carmen Dumitru, Director al Spitalului Municipal Ploiesti si Dna. Maria Ciobanu, Director General CCI Prahova, fiecare impartasind din experienta proprie in domeniile in care isi desfasoara activitatea.
Atmosfera generala a evenimentului a fost una speciala, relaxata, generatoare de inspiratie prin povestile de succes prezentate si a fost intregita si de un scurt film despre rolul femeii in lumea de astazi, despre forta femeii – veritabil factor de progres atat in lumea afacerilor, cat si in toate celelalte sfere ale vietii de zi cu zi.