MODPACK SYSTEM – firma membra a CCI Prahova desemnata ANTREPRENORUL LUNII de catre AMBASADA SUA in ROMANIA

Ambasada Statelor Unite ale Americii in Romania a desemnat compania prahoveana MODPACK SYSTEM ca ANTREPRENORUL  LUNII AUGUST 2015, in cadrul unei ceremonii desfasurate la sediul firmei din Parcul Industrial Ploiesti, vineri 21 august .

Ambasada SUA  premiaza in fiecare luna a anului 2015 cate un antreprenor de exceptie. Scopul acestui proiect este promovarea antreprenorilor din toate sectoarele economiei romanesti, indiferent de domeniul de activitate si de localitatea in care isi desfasoara activitatea.

La eveniment,  Ambasada SUA a fost reprezentata de Dl. Dean Thompson- Insarcinat cu Afaceri, Seful Misiunii in Romania, Dl. Michael Stewart – Consilier Economic, Dl. Greg O’Connor – Consilier Comercial Regional.

Din partea administratiei publice locale au participat Dna. Rodica Paraschiv – Prefect, Dl. Bogdan Toader si Dl. Radu Ionescu - Vicepresedinti ai Consiliului Judetean Prahova, Dl. Raul Petrescu – Viceprimar al Municipiului Ploiesti.

Camera de Comert si Industrie Prahova a fost prezenta cu o echipa condusa de Dl. Aurelian Gogulescu, Presedinte.

In cuvantul sau, Presedintele CCI Prahova a evidentiat faptul ca initiativa ambasadei SUA de a premia si de a stimula, astfel, antreprenorii romani este una laudabila, pentru ca - de regula  - ambasadele straine se ocupa de firmele cu capital strain din propria tara, prezente pe  piata romaneasca. Totodata, Dl Aurelian Gogulescu a evidentiat faptul ca  judetul Prahova este judetul cu cele mai multe firme cu capital american din Romania si de aceea spera ca si in cadrul proiectului Antreprenorul Lunii, din Judetul Prahova sa fie premiate cele mai multe firme.

In calitate de invitati – au mai participat reprezentantui ai institutiilor deconcentrate, membrii ai comunitatii de afaceri prahovene – colaboratori si clienti ai companiei Modpack System, reprezentanti ai mass-media.

Modpack System – firma membra a Camerei de Comert si Industrie Prahova -  este una dintre cele mai importante companii romanesti specializate în furnizarea de soluții complete și complexe de ambalare industriala pentru export, relocări industriale, activități suport de logistică, fiind de asemenea specializată în producția ambalajelor din lemn și furnizarea de materiale de ambalare.

Firma are in prezent doua unitati de productie – in Parcul Industrial Ploiesti si in Cluj Napoca, iar din aprilie 2014, o colaborare tip join-venture in Cehia, prin firma Modpack System Czech.

Discursul Însărcinatului cu afaceri al SUA ad-interim, Dean Thompson, la premierea antreprenorului lunii august

Remarks by U.S. Chargé d’Affaires a.i. Dean Thompson at the August Entrepreneur of the Month Event