Eveniment Inaugurare Sky Lounge - 10 Septembrie 2015, Sky Center, Paulestii Noi

In data de 10 septembrie 2015 a avut loc evenimentul de inaugurare a  Sky Lounge – la Complexul Sky Center - un nou concept de destindere si relaxare, in care eleganta, serviciile premium si calitatea produselor se imbina perfect pentru a oferi  oaspertilor o experienta desavarsita si pentru a incanta cele mai exigente gusturi.

Sky Lounge intregeste complexul Sky Center – una dintre cele mai importante investitii prahovene din sfera serviciilor turismului si de agrement, oferind o întreagă gamă de servicii premium și dotări de cel mai inalt nivel: wellness & spa hotel, hamam, salină artificială, săli de conferințe și întâlniri de afaceri, restaurant, club, sală de fitness, salon de înfrumusețare, K&D shopping gallery, bowling, biliard, piscină de dimensiuni olimpice, loc de joaca pentru copii, teren de tenis. Evenimentul de inaugurare, organizat de Camera de Comert si Industrie Prahova a reunit oaspeti importanti din tara si din strainatate din mediul diplomatic, institutional si de afaceri. Au participat ambasadori, insarcinati cu afaceri si consilieri economici din partea a 13 ambasade – Africa de Sud, Belarus, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Cehia, Iordania, Maroc, Republica Macedonia, Republica Moldova, Muntenegru, Nigeria, Federatia Rusa, Ungaria. Din partea administratiei centrale a participat Secretarul de Stat al Ministerului Justitiei, Dl. Liviu Stancu, reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Externe, iar din partea administratiei publice judetene – Prefectul  Judetului Prahova - Dna. Rodica Paraschiv, dar si numerori reprezentanti ai institutiilor deconcentrate. Intre cei peste 200 invitati la eveniment s-au aflat si numerosi reprezentanti ai mediului de afaceri local.

 

 

In deschiderea serii inaugurale a Sky Lounge au luat cuvantul Dl. George Bakopanos, Directorul General al Sky Center, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova, Dna. Rodica Paraschiv, Prefectul Judetului Prahova, Dl. Liviu Stancu, Secretar de Stat in Ministerul Justitiei si Dl. Huseyin Karaman, Fondatorul si Proprietarul Sky Center.

Numerosi reprezentanti ai mass mediei locale, regionale si centrale au participat la acest eveniment.