Conferinta “Descoperă-ți potențialul! O conversație capitală”

Camera de Comert si Industrie Prahova, in parteneriat cu Bursa de Valori București a organizat marti 24 noiembrie 2015 conferinta intitulata “Descoperă-ți potențialul! O conversație capitală” avand ca tema promovarea pietei de capital in randul companiilor si antreprenorilor judetului Prahova.

CCI Prahova a fost reprezentata de Dl. Aurelian Gogulescu - Presedinte, Dna. Alexandra Petre – Director PC&PR, Dna. Mihaela Hrstache – Director RII, Dna. Elena Al Alia, Dra. Cristina Mirea si Octavian Zainescu– Consilieri .

BVB a fost reprezentata de Dl. Marcin Wojcicki, Director BVB si Dl. Bogdan Mugescu, Expert Dezvoltarea Afacerilor si Marketing.

La eveniment au participat 21 reprezentanti de la 18 firme si institutii financiar bancare - specialisti in domeniul economico-financiar, dar si reprezentanti din top-management.

Evenimentul face parte dintr-o serie de actiuni realizate la nivel national, in cadrul unui program implementat odata cu semnarea pe 21 mai 2015 a unui protocol strategic de colaborare intre Sistemul Cameral romanesc, prin Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Bursa de Valori Bucuresti.Pana acum, au mai fost organizate evenimente similare la Constanta si Pitesti.