SEMINAR “ PERSPECTIVE DE COOPERARE CU FEDERATIA RUSA” Ploiesti, 8 decembrie 2015

In data de 8 decembrie 2015, Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat la sediul sau Seminarul “PERSPECTIVE DE COOPERARE CU FEDERATIA RUSA”, eveniment desfasurat in colaborare cu Camera de Cooperare Economica si Culturala Romania – Rusia (CCECRR).

La eveniment au participat Dna. Rodica PARASCHIV – Prefect al Judetului Prahova, Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti, prin reprezentantii sai, Dl. Igor SIDOROV, Consilier Economic si Dl. Alexander LUKIN, Prim-Secretar, Dl. Tudor AFANASOV, Presedintele CCECRR precum si reprezentantii a 19 companii din judetele Prahova, Arges, Valcea, Buzau si Bucuresti, interesate de stabilirea de parteneriate sau de schimburi comerciale pe piata rusa.

In cadrul evenimentului au fost facute mai multe prezentari privind  oportunitatile de afaceri din Federatia Rusa, cu accent pe doua regiuni care ofera excelente conditii de business si investitii – Regiunea Vladimir si Republica Tatarstan, oportunitati de finantare a afacerilor si proiectelor de afaceri si solutii de asigurare in afaceri si scrisori de garantie.

Demn de mentionat este faptul ca in ultima perioada, pe langa firmele prahovene , tot mai multe companii  din judetele vecine aleg sa participe la evenimentele organizate de CCI Prahova  si in plus,  datorita excelentului parteneriat dintre CCI Prahova si Asociatia industriasilor italieni CONFINDUSTRIA ROMANIA, Filiala Prahova, recent, actiunile organizate de catre CCI Prahova au o valenta tripartita, o serie de companii italiene, atat din Romania cat si din Italia, fiind dornice sa interactioneze cu parteneri straini, din terte tari, in cadrul evenimentelor  marca CCI PRAHOVA.