Reuniunea Asociatiei Camerelor de Comert si Industrie din Regiunea Sud-Muntenia

Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat in data de 17 februarie 2016 reuniunea Asociatiei Camerelor de Comert si Industrie din Regiunea Sud-Muntenia. Actiunea a fost gazduita de Distileriile Alexandrion Romania, la fabrica de la Pleasa, Judetul Prahova.

In calitate de invitati au participat reprezentantii conducerii CCI a Romaniei – Dl. Mihai Daraban - Presedinte si Dl. Traian Caramanian – Secretar General. Din partea Camerelor de Comert Teritoriale, la reuniune au participat:  Dl. Aurelian Gogulescu - Presedintele CCI Prahova, dar si organizator al evenimentului, Dl. Gheorghe Caval - Presedintele CCI Arges, Dl. Sorin Petre Dimitriu – Presedintele CCI Bucuresti, Dl.Marian Dragan – Presedintele CCI Calarasi, Dl. Gelu Rusescu – Presedintele CCIA Dambovita, Dl. Alexandru Epingeac – Presedintele CCIA Giurgiu, Dl. Nicolae Stanca – Presedintele CCIA Ialomita, Dl. Dan Dumitru – Presedintele CCI Ilfov, Dl. Marin Niculcea – Presedintele CCIA Teleorman.

Dl. Nawaf Salameh – Presedintele Alexandrion Grup Romania a primit, in calitate de gazda, invitatii reprezentand sistemul cameral romanesc.

Reuniunea Asociatiei Camerelor de Comert si Industrie din Regiunea Sud-Muntenia a fost prilejuita de implinirea a 10 ani de la infiintarea Asociatiei si a constituit un excelent prilej de discutare a unor probleme de stringenta actualitate si importanta atat pentru Camerele  din Regiune, cat si pentru intregul sistem cameral romanesc.