Vizita Dlui. Charles CROCKER, Director General al Camerei de Comert Marea Britanie – Romania Ploiesti,18 aprilie 2016

Luni, 18 aprilie 2016, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova a primit vizita Dlui Charles Crocker, Director General al Camerei de Comert Marea Britanie – Romania (BRCC) din Bucuresti, organizatie care are ca scop principal stimularea si consolidarea relatiilor economice, comerciale si investitionale bilaterale intre Romania si Marea Britanie.

Vizita a vizat o mai buna cunoastere reciproca dar si identificarea domeniilor de colaborare care sa vina in sprijinul comunitatilor de afaceri britanice si prahovene, fiind identificate urmatoarele sectoare de interes:  IT, industria agroalimentara, sanatate, turism, energie si industria de petrol si gaze.

Au fost discutate aspecte privind organizarea in comun a unor evenimente destinate stimularii comertului exterior bilateral (import/export), promovarii produselor romanesti pe piata britanica si identificarii de parteneri de afaceri precum si colaborari viitoare intre membrii celor doua organizatii si facilitarea parteneriatului public-privat pentru realizarea unor proiecte de amploare destinate comunitatii locale.