SEMINAR pe tema ARBITRAJULUI COMERCIAL - 19 aprilie 2016

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a organizat marţi, 19 aprilie 2016,incepand cuorele 11 :00, la Sala «Europa» de la sediul sau, un seminar informativ pe tema ARBITRAJULUI COMERCIAL.  

Aceasta intanire a constituit un cadru profesionist de informare si dezbatere cu privire la posibilitatea solutionarii litigiilor comerciale interne si internationale, prin intermediul unui instrument rapid, operativ, obiectiv, in deplina confidentialitate si autonomie ARBITRAJUL COMERCIAL.

Experţi de la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României, precum şi de la Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, cu o activitate  bogata si valoroasă, au prezentat şi au dezbatut, împreună cu reprezentantii mediului de afaceri, teme de interes privind activitatea arbitrală şi modul în care societăţile comerciale pot beneficia de avantajele acestui tip de soluţionare a litigiilor comerciale.

Invitat al evenimentului a fost Dl. Prof. Univ. Dr. Stefan DEACONU, Presedinte al Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

La seminar au participat 30 persoane – administratori de firme, consilieri juridici, avocati, mediatori, experti contabili.