PARTICIPARE LA FORUMUL DE AFACERI DE LA SARAJEVO (SBF) 4-5 mai 2016

In perioada 4 – 5 mai 2016, Dl. Aurelian Gogulescu,  Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova a participat in calitatea sa de Vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei la cea de-a 7-a editie a Forumului de Afaceri SBF 2016, eveniment organizat de catre Ministerul de Externe al Bosniei si Hertegovina in parteneriat cu BBI Bank si sub patronajul Presedintiei Bosniei si Hertegovina.

Acest eveniment regional cu o importanta crescuta pentru oamenii de afaceri din zona Balcanilor, dar si a investitorilor regionali si internationali a fost un bun prilej de cunoastere a oportunitatilor de afaceri din zona mai ales in contextul in care acesta s-a desfasurat pe fondul unor importante activitati derulate in prezent in Bosnia si Hertegovina, printre care depunerea candidaturii la UE si preluarea Presedintiei in exercitiu a Initiativei Central Europene (ICE).

Au participat o serie de oficiali la cel mai inalt nivel, precum si reprezentanti de banci, organizatii si companii din Bosnia Hertegovina, Turcia, China, Kuweit, Qatar, Muntenegru, Serbia, Croatia, UAE, SUA, China, India, Cehia, Slovenia, Indonezia, Malaezia.

Participarea Romaniei a fost foarte apreciata, in contextul in care   au avut loc o serie de  intalniri  si  discutii  importante  ce  pot  conduce  la  initierea  unor  parteneriate  benefice  pentru Sistemul Cameral si implicit pentru comunitatea de afaceri din Romania.