9 mai 2016 - Vizita delegatiei Biroului de Administrare Industriala si a Constructiilor din Municipiul Dongyang, R.P. Chineza, condusa de Dl. Ge Dezhong, Director General Ploiesti

Luni, 9 mai 2016, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu a primit o delegatie chineza din Provincia Zhejiang, condusa de Dl. Ge Dezhong, Director General al Biroului de Administrare Industriala si a Constructiilor din Municipiul Dongyang .

Discutiile au vizat colaborari in domeniilor constructiilor industriale si civile, constructii de drumuri si autostrazi, posibilitati de realizare a unor parteneriate pentru construirea de ansambluri rezidentiale sociale, centre comerciale si locuinte dar si infiintarea de unitati de productie in domeniul industriei de petrol si gaze, in judetul Prahova.

Cu aceasta ocazie, a fost semnat Acordul de Colaborare Strategica intre Camera de Comert si Industrie Prahova si Biroul de Administrare Industriala si a Constructiilor din Municipiul Dongyang.