Camera de Comert si Industrie Prahova – in mijlocul comunitatii de afaceri

Camera de Comert si Industrie Prahova a fost prezenta in data de 7 iunie 2016, cu echipa condusa de Dl. Aurelian Gogulescu, Presedinte, in mijlocul comunitatii de afaceri din Valenii de Munte si comunele inconjuratoare, in cadrul unei intalniri gazduite cu multa ospitalitate de Parcul Industrial Prahova din Valenii de Munte. 

La intalnirea au participat reprezentantii a 20 firme din parcul industrial, dar si Primarul orasului Valenii de Munte, Dl. Florin Constantin.

A fost o intalnire interesanta, dar mai ales utila in ceea ce priveste cunoasterea reciproca - atat pentru echipa CCI Prahova, cat si pentru reprezentantii firmelor prezente, care au avut ocazia sa afle detalii despre serviciile CCI Prahova, despre beneficiile si drepturile Membrilor CCI Prahova, despre programele de   evenimente si actiuni ale CCI Prahova pentru anul 2016 . Totodata, reprezentantii firmelor au supus atentiei o serie de probleme, intre care cele mai des amintite au fost cele legate de pregatirea profesionala a tinerilor, pe fondul unei tot mai acute lipse de muncitori calificati in diferite domenii.

In finalul intalnirii firmele au putut urmari o prezentare a ofertei de servicii IT&C a firmei OpticNet – partenera a CCI Prahova in cadrul acestei actiuni.

Seria intalnirilor intre echipa CCI Prahova si firmele din parcurile industriale prahovene, dar si din alte localitati ale judetului nostru, va continua – sub forma unei caravane.