"Pentru Dumneavoastra, Doamnelor" - Eveniment dedicat femeilor, 9 iunie 2016

Camera de Comert si Industrie Prahova in colaborare cu Ploiesti Shopping City si CECCAR Filiala Prahova au organizat in data de 9 iunie 2016 evenimentul intitulat « Pentru Dumneavoastra, Doamnelor », la Cinema City din complexul comercial Ploiesti Shopping City.

Acesta este al treilea eveniment dintr-o suita de actiuni dedicate femeilor, proiectat si organizat de CCI Prahova incepand cu anul 2015 si care se bucura de o mare apreciere din partea participantelor.

Evenimentul a reunit 80 de femei - reprezentante de marca ale antreprenoriatului prahovean si romanesc, femei – manager, care conduc afaceri de succes, alaturi de doamne din administratie, invatamant, sanatate, cultura, presa si alte domenii.

Invitatele au avut ocazia sa afle informatii de interes despre nutritie, preventia cancerului mamar, ingrijire corporala si tratamente de recuperare, implicarea in cauzele comunitare. De asemenea, doamnele participante s-au putut delecta cu prezentari de moda si demonstratii cosmetice, dar si cu alte surprize sub forma de cadouri oferite de catre organizatori si partenerii evenimentului: Florarille Siati, Farmaciile Sensiblu, Magazinele Sophia, Restaurantul Grillandia.

Oaspete special  a fost Dana Savuica.

Dupa acest eveniment, reprezentantele CECCAR Prahova au participat la un info-trip la centrul medical Sanconfind din Poiana Campina si la Clubul de Golf « Lac de Verde » din Breaza .