Participare la Dineul de lucru organizat de Camera de Comert Romano-Britanica Londra, Camera Lorzilor, 30 iunie 2016

La invitatia Camerei de Comert Romano-Britanice, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova a participat pe data de 30 iunie 2016, la un dineu de lucru organizat de Camera de Comert Romano-Britanice care a avut loc la Londra, la Camera Lorzilor.

In contextul actual, acest eveniment a avut o deosebita contributie la mentinerea si continuarea relatiilor excelente de cooperare bilaterala cu reprezentantii institutiilor publice si mediului de afaceri britanic.

Au participat Onorabilul Lord Lamont de Lerwick, ES Dl. Dan Sorin Mihalache, Ambasadorul Romaniei la Londra respectiv ES Dl. Paul Brummel, Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Dl. Charles Crocker, Director General al  BRCC, Dl. George CAVAL, Presedintele CCI Arges, Dl. Jerry Loy, reprezentant al UK Trade &Investment , Dl. Thomas Cartlidge, reprezentant al UK Trade&Investment, Department for Business Innovation&Skilss si Foreign&Commonwealth Office,  Dl. Manuel Donescu, Consilier Economic in cadrul Ambasadei Romaniei la Londra precum si mai multi oameni de afaceri romani si britanici, implicati déjà sau interesati sa-si dezvolte activitati de business bilaterale.