Vizita reprezentantilor Comitetului de Dezvoltare Economica al Regiunii Val d’Oise din Franta - 7 iulie 2016

In data de 7 iulie 2016, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova a primit vizita Domnului Jean – Francois Benon, Directorul General al Comitetului de Dezvoltare Economica al Regiunii Val d’Oise din Franta si a Doamnei Medeya Spasova, Inscarcinata cu Misiunea de Dezvoltare Internationala si Relatii intre Intreprinderi, care au fost insotiti de Dl. Stefan Oprea, Presedintele Grupului ABC Holding, partener si membru al CCI Prahova.

Regiunea Val d’Oise este cunoscuta in Franta pentru ca gazduieste Aeroportul International Charles de Gaulle, unul dintre cele mai importante si mai tranzitate aeroporturi din lume. Din punct de vedere economic, regiunea se profileaza ca un important centru economic si industrial, avand un numar de 420 parcuri industriale si o industrie dezvoltata in domeniul aeronautica, cosmetica, cercetare si dezvoltare, electronica si mecanica.

Discutiile purtate s-au axat pe identificarea unor oportunitati de colaborare la nivel economic, administrativ si institutional, dincolo de o colaborare strict bilaterala existand premisele dezvoltarii unei frumoase relatii multilaterale Franta – Romania – China - Macedonia, data fiind vasta experienta si interesul existent si declarat de ambele parti.