Vizita delegatiei chineze conduse de Dl. Ma Longhua, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Shanghai Jinhua - 7 iulie 2016

In data de 7 iulie 2016, Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat Forumul de Afaceri Romano – Chinez, desfasurat pefondul vizitei in Romania a unei importante delegatii chineze conduse de Dl. Ma Longhua, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Shanghai Jinhua.

Intalnirea a fost onorata de prezenta ES Dl. Xu Feihong, Ambasadoul R.P. Chineze in Romania care a fost insotit de  Dl. Zhang Zheng, Directorul Sectiunii Politice din cadrul Ambasadei.

Gazda evenimentului a fost Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova iar ca invitati au participat Dl. Bogdan Toader, Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Dna. Madalina Lupea, Subprefectul Judetului Prahova, Dl. Adrian Dobre, Primarul Municipiului Ploiesti, Dl. Mihai Minescu, Prorectorul Universitatii de Petrol – Gaze Ploiesti, Dl. Alfredo Tisocco, Presedintele Filialei Prahova a Asociatiei italiene CONFINDUSTRIA Romania, reprezentanti ai Comitetului de Dezvoltare Economica al Regiunii Val d’Oise din Franta, precum si companii prahovene.

Delegatia chineza a fost alcatuita din reprezentantii a 14 companii  iar din partea romana au fost prezente  circa 20 de firme, avand loc discutii bilaterale in urmatoarele sectoare de activitate si interes: dezvoltare imobiliara, constructii si materiale de constructii, domeniul de petrol si gaze, domeniul turistic si hotelier, industrie, investitii, consultanta, agricultura si industrie agro-alimentara, inginerie si electronica, productia de ambalaje, dezvoltare culturala.