SEMINARUL DE PREZENTARE “OPORTUNITATI DE AFACERI ROMANIA-RUSIA”

Camera de Comert si Industrie Prahova – CCI Prahova  in colaborare cu Asociatia Camera de Cooperare Economică si Culturală Româno-Rusă – CCECRR au organizat joi, 27 octombrie 2016, la sediul CCI Prahova din Ploiesti

SEMINARUL DE PREZENTARE “OPORTUNITATI DE AFACERI ROMANIA-RUSIA”

cu ocazia vizitei in judetul Prahova a  ES Dl. Valery KUZMIN, Ambasadorul Federatiei Ruse in Romania, care a fost insotit de Dl. Alexander Lukin, Consilier Comercial in cadrul Ambasadei.

Evenimentul care a fost gazduit de Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova,  s-a bucurat de prezenta Domnului Daniel Grigoras STEFAN, Prefectul Judetului Prahova precum si a Domnului Tudor AFANASOV, Presedintele CCECRR si a Doamnei Irina YAKOVLEVA, Insarcinat cu Afaceri a.i al Republicii Belarus in Romania

Au participat reprezentantii a 35 de companii romanesti din judetele Prahova, Cluj si din Bucuresti interesate de dezvoltarea unor relatii de colaborare si parteneriat pe relatia Rusia dar si companii cu capital rusesc din Romania.

Actiunea s-a desfasurat pe fondul interesului bilateral privind intensificarea schimburilor comerciale romano-ruse si au fost  abordate teme de interes general privind colaborarea bilaterala.