Vizita delegatiei guvernamentale si economice din R.P. Chineza, condusa de Dl. Bing Zhigang, Viceguvernatorul Provinciei Liaoning.

Camera de Comert si Industrie Prahova  a organizat in perioada 28 – 29 octombrie 2016, vizita in judetul Prahova a unei delegatii guvernamentale si economice din R.P. Chineza, condusa de Dl. Bing Zhigang, Viceguvernatorul Provinciei Liaoning.

Vizita vine pe fondul proiectului de dezvoltare a Parcului Industrial chinezesc de la Baicoi, al companiei METEOR International Import Export si are scopul identificarii conditiilor de implementare a unor viitoare investitii si atragerii de capital chinezesc in judetul Prahova.

Delegatia oficiala a participat la festivitatea prilejuita de organizarea Topului Judetean al Firmelor Prahovene pe data de 28 octombrie 2016, ocazie cu care Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova  a oferit sefului delegatiei chineze, Dl. Viceguvernator Bing Zhigang, un trofeu ce marcheaza colaborarea fructuoasa intre Judetul Prahova si Provincia Liaoning. De asemenea, delegatia a fost primita, sambata, 29 octombrie 2016 la sediul Palatului Administrativ de catre Doamna Madalina Lupea, Subprefectul Judetului Prahova , Doamna Ludmila Sfarloaga, Vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova si Dl. Presedinte Aurelian Gogulescu, cu acest prilej fiind prezentate intentiile partii chineze privind dezvoltarea viitoarelor investitii in judetul Prahova.