Firmele interesate in obtinerea de detalii legate de oportunitatile de afaceri externe sunt rugate sa contacteze DIRECTIA RELATII INTERNE SI INTERNATIONALE, persoana de contact doamna MIHAELA HRISTACHE, Director, si doamna MADALINA IONESCU, Consilier, telefon: 0244/514530; 0244/517422, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Oportunitati CEHIA

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa că Ambasada României la Praga intenționează să lanseze la începutul anului 2018 o campanie de promovare a produselor româneşti, prin organizarea unei expoziții permanente în cadrul oficiului diplomatic de la Praga.

Expoziţia se va adresa în special autorităţilor şi comunităţii de afaceri din Cehia, precum şi participării la diverse acțiuni pe promovare pe plan local, care vor oferi ocazia furnizării de informaţii referitoare la calităţile şi tradiţiile produselor româneşti.

Misiunea de la Praga şi-a propus ca această expoziţie să aibă un caracter permanent și să cuprindă produse din domenii specifice pentru ţara noastră cum ar fi: produse alimentare, vinuri și ape minerale, artizanat, confecţii, cosmetice, bijuterii, turism şi fotografie.

Prin această acțiune se doreşte sprijinirea companiilor româneşti potenţial exportatoare în Republica Cehă, care nu pot fi prezente mai des la acţiunile promoţionale pe această piaţă. Exponatele vor putea fi însoţite de materiale promoţionale ale asociațiilor și companiilor româneşti interesate (roll up, pliante, cataloage etc.).

Companiile interesate pot transmite mostre (exponate) şi cataloage de prezentare, direct Ambasadei României de la Praga, la adresa : Nedurova 5, Mala Strana, 118 01 Praha 1, Czech Republic. Această expoziţie poate constitui şi o bază pentru participarea cu exponate la târgurile şi expoziţiile internaţionale la care ambasada este invitată să participe, precum și la cele pentru care BPCE Praga, va obţine diverse facilități, în baza bunelor relaţii cu instituţiile organizatoare.

Pentru orice alte detalii suplimentare vă puteţi adresa la BPCE Praga (Sorin Toader, consilier economic, telefon +420/608731469, mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ).

Oportunitati BULGARIA

Camera de Comert si Industrie Prahova va supune atentiei interesul unei companii din Republica Bulgaria de a achizitiona urmatoarele sortimente de struguri albi:

  • Muscat Ottonel – 300 tone
  • Chardonnay – 400 tone
  • Aligoté – 200 tone
  • Sauvignon Blanc – 200 tone

In masura in care aceasta oportunitate este de interes pentru Dvs., ne puteti contacta pentru mai multe detalii la e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Eurochambres Economic Survey 2018

Camera de Comert si Industrie Prahova are placerea de a va informa ca in cursul anului 2017, Camera de Comert si Industrie a Romaniei participa la elaborarea studiului Eurochambres Economic Survey 2018, studiu calitativ privind asteptarile mediului de afaceri, bazat pe raspunsurile a peste 60.000 de companii active din statele Europei.

Eurochambres Economic Survey este realizat anual si reprezinta un material de referinta, deoarece se bazeaza pe previziunile oamenilor de afaceri, care s-au dovedit a fi un indicator obiectiv in stabilirea tendintelor si strategiei dezvoltarii economice europene.

Pentru a contribui la intocmirea acestui studiu, va invitam sa completati formularul anexat si sa il transmiteti pana cel tarziu 4 octombrie 2017, lae-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. si Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

ACCELERATORUL DE AFACERI “WEXELERATE”, VIENA, AUSTRIA

Dorim sa va informam  despre  acceleratorul de afaceri “weXelerate”, Viena, Austria, care pune ȋn mod gratuit la dispoziţia start-up-urilor tech, europene, peste 8.000 mp spaţii de lucru, activităţi de mentoring, networking, coaching, precum şi acces la finanţare. Acceleratorul este situat ȋn zona centrală a Vienei şi pune la dispoziţie aceste servicii ȋn mod gratuit, pentru o perioadă de maxim 6 luni, start-up-urilor care trec de procesul de selecţie. Domeniile şi industriile vizate cu precădere de ideile/produsele acestora trebuie să fie: blockchain, IOT, mobilitate, Cybersecurity, AI&Bot, media, bancar, asigurări, industrie 4.0, energie şi infrastructură.

Aplicaţiile Start-up-urilor se depun on-line, până ȋn data de 10 iulie 2017, pe site-ul acceleratorului la adresa http://wexelerate.com/ , după care urmează procesul de analiză şi selecţie a acestora. 

Ataşat gasiţi o prezentare a Acceleratorului de afaceri “weXelerate”. De asememea, pe website-ul acestuia aveţi acces la diverse informaţii.

Datele de contact sunt:

weXelerate

Adresa: Praterstrasse 1, 1020, Viena

Website: http://wexelerate.com/

Persoane de contact:

Hassen Kirmaci – Founder & CEO - E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Thomas Beck – Managing Assistant – E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Biroul  de Promovare Comercial-Economică  din cadrul Ambasadei României la Viena vă stă la dispoziţie pentru orice alte ȋntrebări suplimentare şi pentru sprijin ȋn contactarea acceleratorului, email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Terenuri de vanzare

De vanzare teren, in suprafata de 1200m.p. in indiviziune, din 3600m.p. (ceilalti doi proprietari intentioneaza sa vinda si ei). Terenul este situat in centrul comunei Paulesti, judetul Prahova, extravilan. Pret: 25Euro/m.p., negociabil. Pentru detalii, apelati tel: 0741060019 

De vanzare teren, in suprafata de 1000m.p.,intravilan, Ploiesti- zona Gageni. Pret:150 Euro/m.p. Pentru detalii, apelati tel: 0741060019 

De vanzare teren, in suprafata de 2 ha, situat extravilan, la iesirea din Ploiesti, in zona Movila Vulpii, pe DN1 (Bucuresti-Brasov). Pret:30 Euro/mp, negociabil. Pentru detalii, apelati tel: 0741060019

ANUNT VANZARE PRIN LICITATIE A DOUA IMOBILE

Societatea Comerciala UZUC SA. cu sediul in localitatea Ploiesti , Str. Depoului nr.16; Jud. Prahova, organizeaza la data de 21 06 2017  orele 12.00, la sediul societatii, licitatia deschisa cu oferta in plic  avand ca obiect vanzarea a doua imobile,  identificate astfel:

I - Cantina   in suprafata de 3140 mp  situat in Ploiesti str. Depoului nr.16 (acces din str. Marin Brutaru), jud.Prahova.  Imobilul se compune din :

Teren in suprafata de 3140 mp+ Cladire -Cantina  - supr. construita -1119 mp, cladirea are o structura din cadre de beton putand fi usor recompartimentata si transformata in spatiu de birouri, spatiu comercial, sau spatiu industrial.

Pretul de pornire a licitatiei  pentru  vanzarea activelor este:  Imobil Cantina + teren aferent  : 810.000 EUR,  la care se adauga TVA.


II - Imobil RezidentialCamin  in suprafata de 4858 mp,  situat in Ploiesti str. Fratiei nr.7, jud.Prahova, compus din:Teren in suprafata de 4858 mp +Cladire – sala mese  - supr. Contruita 158 mp+ Camin de nefamilisti  - supr. Construita  862 mp. Caminul detine o parcare de aprox. 100 locuri.

Pretul de pornire a licitatiei  pentru  vanzarea activelor este:  Imobil rezidential-Camin + teren aferent  : 1.335.000 EUR,  la care se adauga TVA.

In situatia in care imobilele nu se adjudeca la data de 21 06 2017, se organizeaza licitatii in fiecare zi de marti in acelasi loc si la aceeasi ora, respectiv: 27 06 2017 ; 04 07 2017 ; 11 07 2017.

Oportunitati ALGERIA

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa asupra organizarii celei de-a 50-a editii a Targului International de la Alger (FIA), ce urmeaza a se desfasura in perioada 8 – 13 mai 2017, la Palatul Expozitiilor din Alger, in organizarea Societatii Algeriene de Targuri si Expozitii (SAFEX).

Evenimentul considerat a fi cea mai importanta manifestare economica si expozitionala din regiunea Marii Mediterane si a continentului african, constituind o veritabila platforma a economiei algeriene si fiind destinat comunitatii de afaceri internationale, oferind posibilitatea unor investitii si parteneriate reciproc avantajoase.

Pentru mai multe detalii privind programul si conditiile de participare la acest eveniment, puteti consulta pagina web a organizatorilor: www.safex.dz/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=603&Itemid=626&lang=fr

Oferta VILA de vanzare in Baile Tusnad – Jud. Harghita

Cladirea are 3 etaje, 5 balcoane deschise si 2 balcone inchise, 400 m.p. interior, 13 camere cu baie.

Parcare interioara pentru 4 masini, parcare exterioara pentru 4 masini.

Sursa de apa minerala pe proprietate.

Vila 1, Vila 2

Imobil de vanzare

Ploiesti, Str. Constantei nr.11, proprietar,

S+P+E+M, suprafata construita la sol 135 mp, teren 331 mp, pret negociabil.

Relatii la tel. 0244 516 666; 0344 401 203

Oportunitate vanzare teren agricol

De vanzare teren agricol in suprafata de 12.4 ha, extravilan, situat pe raza comunei Valea Calugareasca, pe un  deal insorit cu o vedere panoramica.

Terenul a fost plantat cu vita nobila, iar in partea de sus a dealului deasupra viei, a existat un frumos conac in stil neoromanesc.

Ca oportunitati de folosire si exploatare se mentioneaza ca terenul se poate replanta cu vie, si de asemenea se poate reconstrui conacul cu o pivnita pentru pastrarea si invechirea vinurilor.

Telefoane proprietar: 0244515181; 0787625170

Vanzare hala de productie

Firma din Campina, judetul Prahova pune in vanzare : hala noua de productie la standarde  occidentale cu suprafata de 635 mp, terenul aferent cu suprafata de 2000 mp si masini cu comanda numerica CNC (4 strunguri CNC + 2 centre vertical).

Strungurile cu CNC au urmatoarele caracteristici tehnice :

1-un strung CHALLENGER (universal de 210 mm, alezaj arbore principal 52 mm)

2-un strung HAAS  SL 30 (universal de  254 mm, alezaj arbore principal 72 mm, lungimea maxima de prelucrare 1100 mm)

3-un strung HAAS SL 40 (universal de  381 mm, alezaj arbore principal 165mm, lungimea maxima de prelucrare 1100)

4-un strung HAAS ST-45(universal de 510 mm, alezaj arbore principal 165 mm, lungimea maxima de prelucrare 1100 mm)

Pe masinile cu CNC se pot strunji diametre cuprinse intre 30 mm si 780 mm

Centrele vericale cu CNC au urmatoarele caracteristici tehnice:

1-un centru vertical CNC-DOOSAN(MYNX 6500/50) cu masa de 1400 x 650 mm si Z=635 mm

2-un centru vertical CNC-MORI SEIKI (MV-35) cu masa de 1100 x 350 mm si Z=450 mm

Si masini manuale clasice (3 strunguri pe care se pot masina diametre intre 10 mm si 850 mm, 2 freze FUS25 si FUS 32, una freza FU32, o masina de rectificat plan mica, o masina RU100 de rectificat universal, 2 prese de stantat ambutisat 63tf/1600 kgf/, aparat de sudura in CO2, aparat de sudura electric)

Dimensiuni de prelucrare pe strunguri CNC:Ø 30 mm-Ø680(700) mm si lungimi cuprinse intre 500 mmm si 1100 mm

Dimensiuni masa pentru centre vertical: 1400 x 650 respectiv  1100 x 350

Relatii suplimentare :

CCI Prahova

Directia Relatii Interne si Internationale, Director : Dna. Mihaela Hristache

Tel 0244 514530, email : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Vanzare teren agricol

De vanzare teren agricol in suprafata de 12.4 ha, extravilan, situat pe raza comunei Valea Calugareasca, pe un deal insorit cu o vedere panoramica.

Terenul a fost plantat cu vita nobila, iar in partea de sus a dealului deasupra viei, a existat un frumos conac in stil neoromanesc.

Telefoane proprietar: 0244515181; 0787625170. 

Oportunitati Ungaria

1.

Va informam cu privire la oferta de vanzare integrala a actiunilor unei companii ungare producatoare de bauturi alcoolice, cu o cifra de afaceri de 7  milioane de euro. Compania beneficiaza de un teren in suprafata de 5 ha, situat in nordul Ungariei, in apropierea autostrazii. Detalii suplimentare asupra acestei oferte se regasesc in documentul anexat.

2.

Va prezentam oferta companiei ungare HAGYO, specializata in productia de echipamente si sisteme tehnologice destinate producerii si rafinarii vinului si bauturilor alcoolice. Pentru detalii suplimentare, regasiti anexat o prezentare succinta a companiei si a principalelor produse disponibile.

3.

Va prezentam urmatoarele oferte de produse si investitii :