Oportunitati CEHIA

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa că Ambasada României la Praga intenționează să lanseze la începutul anului 2018 o campanie de promovare a produselor româneşti, prin organizarea unei expoziții permanente în cadrul oficiului diplomatic de la Praga.

Expoziţia se va adresa în special autorităţilor şi comunităţii de afaceri din Cehia, precum şi participării la diverse acțiuni pe promovare pe plan local, care vor oferi ocazia furnizării de informaţii referitoare la calităţile şi tradiţiile produselor româneşti.

Misiunea de la Praga şi-a propus ca această expoziţie să aibă un caracter permanent și să cuprindă produse din domenii specifice pentru ţara noastră cum ar fi: produse alimentare, vinuri și ape minerale, artizanat, confecţii, cosmetice, bijuterii, turism şi fotografie.

Prin această acțiune se doreşte sprijinirea companiilor româneşti potenţial exportatoare în Republica Cehă, care nu pot fi prezente mai des la acţiunile promoţionale pe această piaţă. Exponatele vor putea fi însoţite de materiale promoţionale ale asociațiilor și companiilor româneşti interesate (roll up, pliante, cataloage etc.).

Companiile interesate pot transmite mostre (exponate) şi cataloage de prezentare, direct Ambasadei României de la Praga, la adresa : Nedurova 5, Mala Strana, 118 01 Praha 1, Czech Republic. Această expoziţie poate constitui şi o bază pentru participarea cu exponate la târgurile şi expoziţiile internaţionale la care ambasada este invitată să participe, precum și la cele pentru care BPCE Praga, va obţine diverse facilități, în baza bunelor relaţii cu instituţiile organizatoare.

Pentru orice alte detalii suplimentare vă puteţi adresa la BPCE Praga (Sorin Toader, consilier economic, telefon +420/608731469, mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ).