OSPATAR (CHELNER)

 VANZATOR IN UNITATI DE ALIMENTATIE PUBLICA

Cod N.C.: 5123.2.1

Tip curs: autorizat, calificare

Atestare: certificat de calificare eliberat de MMFPS si MECT si certificat de competente

Obiective exprimate in competente profesionale, tematica (conform standard ocupational / standard de pregatire profesionala); tematica: Comunicare si numeratie; Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei; Comunicare in limba straina; Asigurarea calitatii; Dezvoltare personala; Igiena si securitatea muncii; Lucrul in echipa; Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism; Promovarea produselor si serviciilor; Psihologia consumatorului; Evidenta operativa; Servirea preparatelor; Servirea bauturilor; Alcatuirea meniurilor; Comportament profesional.

Contact cursuriDurata: 720 ore

Program de desfasurare: de luni pana joi, orele 16:30 – 20:30

Conditii minime de participare:  invatamant obligatoriu

Costul cursului:

  • 600 lei, persoane fizice
  • 650 lei persoane juridice; membrii CCI Prahova beneficiaza de un discount in functie de nivelul cotizatiei

Mod de plata: integral, inainte de inceperea cursului

Platile se fac in lei, la sediul CCI sau in contul RO46RNCB0205044858750001, deschis la BCR Ploiesti

Locatia:  partea teoretica la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova, str. Cuza Voda, nr.8, partea practica la agenti economici (restaurante).