VANZATOR

Atestare:  certificat eliberat de Camera de Comert si Industrie Prahova

Competente profesionale dobandite:

  • Norme, reglementari specifice si proprietati ale produselor si serviciilor alimentare; etichetarea; conditii si norme legale privind afisarea preturilor si tarifelor
  • Conditii tehnice de calitate si normele de protectie sanitara ale alimentelor; notiuni de igiena pentru lucratorii comerciali
  • Tehnici inovative in domeniul vanzarilor
  • Elemente definitorii pentru siguranta alimentelor
  • Conditii de exercitare a controlului pe piata de catre ANPC si alte organe de control
  • Norme privind tehnica comercializarii produselor si serviciilor alimentare; receptia calitativa si cantitativa a marfurilor
  • Prezentare coduri CAEN (clasificarea activitatilor din economia nationala) privind comertul cu produse alimentare si alimentatie publica
  • Evidenta primara si contabila la nivel de unitate; reglementari fiscale specifice
  • Legislatia privind registrul unic
  • Legislatia privind casele de marcat
  • Legislatia comerciala

Tematica:

Legislatia specifica actualizata; Legislatia comerciala; Caracteristicile controalelor ANPC; Metode de prezentare a produselor; Norme generale de igiena ale produselor alimentare; Evidenta primara si contabila

Contact cursuri

Durata: 12 ore

Program de desfasurare: 1 zi/saptamana, orele 09:00-15:00

Costul cursului:

  • 208 lei (TVA inclus)

Mod de plata: integral, inainte de inceperea cursului

Platile se fac in lei, la sediul CCI sau in contul RO46RNCB0205044858750001, deschis la BCR Ploiesti

Locatia: sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova, str. Cuza Voda, nr.8