Topul Firmelor Prahovene, organizat de CCI Prahova, dupa o metodologie unitara, aplicata la nivelul intregului sistem cameral din Romania, este cel mai obiectiv si mai concludent clasament care evidentiaza performanta economica a firmelor judetului nostru.

Informatiile care stau la baza realizarii clasamentului sunt furnizate de Oficiul National al Registrului Comertului si Ministerul Finantelor.

Obiectivitatea criteriilor care stau la baza realizarii clasamentului «Topul Firmelor Prahovene», dar si recunoasterea acestuia prin temei legal (Legea 335/2007 – Legea Camerelor de Comert si Industrie din Romania), fac din Topul Firmelor si din insemnele care se atribuie firmelor laureate, un  veritabil suport de bonitate pentru acestea.

Ceremonia de decernare a diplomelor si trofeelor Topului Firmelor Prahovene este organizata sub forma unei veritabile gale a competentei si a succesului, in care firmele beneficiaza de promovare si vizibilitate maxima, recunoastere prin care li se confirma  apartenenta  la elita comunitatii de afaceri prahovene.